Ceca iskreno o veridbi, pa velikom bolu koji joj je na duši: Stvarno je dosta, jedva čekam da ovo ludilo prođe!

23.12.2021

19:06

0

Najluđu noć će provesti u porodičnom okruženju, a u januaru i februaru - biće i vremena za neko putovanje

Ceca iskreno o veridbi, pa velikom bolu koji joj je na duši: Stvarno je dosta, jedva čekam da ovo ludilo prođe!
ceca_vrnjacka_banja_31072021_0065 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Svetlana Ceca Ražnatović otvorila je dušu pa najpre naglasila je da će 2022. godinu dočekati ne s publikom, već okružena članovima svoje porodice. Posebne planove nemaju, ali jedno je sigurno - dobro će se opustiti.

- Novu godinu ću dočekati ne sa svojom publikom, već sa svojom porodicom, što je takođe prelepo. Znam samo da ću dobro da se opustim, da sipam sebi piće i da uživam u novogodišnjem programu, a kome se spava, neka spava - počela je ona u emisiji „Ekskluzivno", pa nastavila o tome kako će i za putovanja biti vremena.

Decembar je uvek prebukiran...

- Ima prostora u januaru i februaru da se malo otputuje i da se odmori. Decembar je uvek prebukiran. Ja mnogo više volim uživanje pored mora, ali nekad nisam u prilici da izdvojim toliko vremena, ovde mi prijaju neke bliže destinacije poput Zlatibora i Kopaonika - priča Ražnatovićeva, koja sa sobom trenutno nosi i dosta tuge.

Naime, njoj je teško zbog odlaska izvesnih kolega od korone, pa zato jedva čeka da „to ludilo prođe".

- Zadnje dve godine su nam svima turbulentne i ogromne su oscilacije. Dešavale su se ljudima i lepe stvari, ali mnogo i tužnih. Nekoliko mojih kolega nas je napustilo i to su za sve nas bila neprijatna iznenađenja. Mnogo ljudi koje sam poznavala umrlo je od korone i jedva čekam da ovo ludilo prođe i nadam se da će uskoro to i da se desi, stvarno je dosta - kaže Ceca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Što se tiče prstena, a onda i navodne veridbe sa dečkom Bogdanom Srejovićem, poručila je - kako o tome i ne razmišljaju.

- To su budalaštine. Bogdan i ja uopšte ne razmišljamo o takvim stvarima. Mi uživamo u našem odnosu i to je sve što imam da kažem - zaključila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike