Ceca pred nastup otkrila pikantne detalje o svom životu: Volim Crnogorce!

10.12.2021

14:12

0

Pevačica je uhvaćena na aerodromu kada je krenula na nastup

Ceca pred nastup otkrila pikantne detalje o svom životu: Volim Crnogorce!
aerodrom_28112021_0032 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ceca Ražnatović otputovala je u Crnu Goru na nastup, a mediji su je "ulovili" na aerodromu pred sam polazak. U ćaskanju sa novinarima, ona je ispričala neke detalje iz njenog ali i Anastasijinog života.

- Mi smo prolongirali ovaj koncert za današnji datum zbog mera koje su bile uvedene kod njih. Ali, Bogu hvala, evo održaće se, na moje veliko zadovoljstvo i sreću. I jedva čekam - rekla je Ceca sa osmehom.

Na konstatciju da je Crnogorci vole i da li zna zašto je to tako, Ceca se nasmejala, pa priznala da je to uzajamno.

- Volim i ja Crnogorce! (smeh) Ta ljubav je obostrana - kroz smeh je prokomentarisala pevačica

Pre Cecinog dolaska na aerodrom, tu se zatekla i pevačica Anđela Vujović, poznatija kao Angelina, koja je rekla da nastupa upravo sa Cecom, a u izjavi ju je nazvala "majkom".

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Ona je divno dete, kao klinka se družila sa Veljkom i Anastasijom, jako je talentovana. Mogu da joj uputim samo lepe reči. Još kao klinka je pokazivala ljubav prema muzici i mnogo mi je drago što je uspela i stekla svoju publiku.

Iako će sada otputovati radno, Ražnatovićka je priznala da bi za svoju dušu ipak otputovala u neke toplije krajeve:

- Maldivi! Bez razmišljanja. Nadam se da ću izdvojiti vremena i jako bih volela. Baš sam danas pominjala Maldive. Pomislila sam: "Bože, što bih volela da sam sad tamo, gde je toplo i sunce". Ja sam za neku idilu pored mora, nisam baš neko ko preferira zimu ili sneg. Kada maštam o nekom čarobnom odmoru, uvek je to nešto pored mora.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Ceca je kratko prokomentarisala da je novi stan u kojem živi njena ćerka Anastasija prelep, ali je istakla da ga nije ona kupila, kako se navodilo, već njen dečko Đorđe Kuljić.

Pevačica je istakla da joj snimanja "Zvezda Granda" veoma nedostaju, a istakla je i da se trudi da bude objektivna i da svakom detetu da šansu.

24sedam/Katarina Mihajlović/ATA Images
 

- Ja se zaista trudim da budem objektivna prema kandidatima i da svakom detetu dam šansu. Uvek sam imala puno razumevanja jer ja sam prošla kroz te forme. Znam kako se kandidati osećaju. Jako mlada sam ušla u svet muzike i bila na tim takmičenjima amatera, tako da ih ja razumem. Evo i sada znam kada radimo ta mentorisanja i probe, opet im treba nekoliko minuta da se "otkrave". Imaju malu tremu i od mene. Razmišljaju najviše o tome da se ne obrukaju. I treba zaista imati razumevanja. Ja nisam stroga, a generalno, nisam stroga ni kao osoba. Trudim se da mi kritika bude konstruktivna - ispričala je ona.

,,Zvezde Granda" printscreen
 

Tokom "Zvezda granda", muzičar, Aleksandar Milić Mili nekoliko puta je istakao kako je on "stvorio" Cecu, a na pitanje da li joj to smeta, pevačica se odmah nasmejala, a zatim i rekla da svi znaju ko je ona.

- Ako Mili ima pamćenje zlatne ribice, nema publika. Ja sam na estradu kročila davne '88. godine kada se on verovatno još igrao u pesku (smeh). Tako da, ne treba o tome više ni polemisati. Meni čak ponekad bude zabavno, dok ne pređe granicu - zaključila je Ceca.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike