Tomova borba s kancerom na mozgu se nastavlja: „Nema smisla planirati sutra"

21.12.2021

07:00

0

Kako je u pitanju glioblastom, tip tumora za koji još uvek nije nađeno efikasno rešenje, smatra se velikim uspehom to što mu je stanje sada stabilno. Ipak, velike planove i dalje ne pravi

Tomova borba s kancerom na mozgu se nastavlja: „Nema smisla planirati sutra"
profimedia-0352328546 - Copyright Profimedia

Tom Parker, koji je kao član sastava „The Wanted" stekao svetsku slavu, saznao je 2020. da ima ako ne i najzloćudniji tumor na mozgu, za koji i danas nije pronađeno efikasno rešenje. Iako mu je stanje trenutno stabilno, pišu strani mediji, njegova borba se svakako nastavlja, a planove za budućnost je prestao da kuje. Kako je objasnio, to mu veoma teško pada jer „se nikad ne zna".

Sve što želi je da ozdravi, ne bi li „imao više vremena sa suprugom i decom".

„Živim u trenutku"

Podsećanja radi, Tom je strašne vesti podelio s javnošću proteklog oktobra. Tada, objasnio je da je u pitanju glioblastom, i da pacijenti sa ovim tumorom požive od tri do 18 meseci nakon dijagnoze. Porodica pevača, inače, nije želela da čuje šta se njemu konkretno predviđa, iz straha da će „samo sedeti i odbrojavati dane, a ne živeti svoje živote".

 

 

- Ovo me je naučilo da više ne planiram ništa. Nema smisla planirati sutra. Posebno zbog svega ovoga. Teško mi to pada. Ništa nije zagarantovano, ništa se ne podrazumeva. Živim u trenutku - ispričao je on za magazin „OK!".

Tom se nada da će mu 2022. upravo doneti zdravlje, sa suprugom bi voleo da ima još dece... Ali za sada, raduje se samo obeležavanju praznika koji su pred svima nama, u porodičnom okruženju.

- Još koji šou s grupom „The Wanted", takođe, to ne bi uopšte bilo loše - dodao je Tom pred kraj razgovora.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike