Kaća i Gobelja za malenu Katju u startu dali skoro 10.000 evra: Tu su bebi-nameštaj, kolica, ali i pun garderober! (FOTO)

20.12.2021

12:45

3

Kako smo saznali od izvora bliskog pevačici, par nije štedeo ni na čemu

Kaća i Gobelja za malenu Katju u startu dali skoro 10.000 evra: Tu su bebi-nameštaj, kolica, ali i pun garderober! (FOTO)
katarina marko gobeljić (1) - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Katarina Grujić i Marko Gobeljić postali su ponosni roditelji devojčice Katje, a već po njenom  rođenju ne štede da joj sve priušte. Pevačica je na svet donela zdravu ćerkicu 15. decembra, a fudbaler ih je juče iz privatnog porodilišta izveo kući, gde su sve uredili sa posebnom pažnjom i ljubavlju.

Za malenu Katju je u porodičnom domu sve bilo spremno. Ono što je ekipi 24sedam zapalo za oko jeste nosiljka za bebe u kojoj je devojčica stigla kući, a kako smo posle saznali nisu štedeli ni za ostalu opremu. Tragom informacija došli smo do saznanja da je par kupio sve najskuplje za svoju naslednicu, te su samo za kolica, nosiljku i auto sedište (set 3 u 1) dali blizu 1.000 evra, a  još 3.000 za bebi-nameštaj.  

Kaća i Gobelja nisu žalili novca i birali su samo najbolje za svoju naslednicu, a dečja soba u kojoj će Katja provoditi najviše vremena, opremljena je kao iz bajke, kaže izvor blizak pevačici.

Kaća je bila opsednuta razmišljanjem o tome kako da preuredi sobu, pa je samo za krevetac i komodu sa ormarićem dala 3.000 evra, a i za njenu garderobu je dala još toliko, otkriva naš sagovornik. Grujićeva je pripremila puno stvari kojima je popunila mini garderober svoje naslednice sa najlepšim bebi stvarima, a sve je u beloj, roze i bež nijansi.

Mama i tata ne kriju oduševljenje što je došla njihova naslednica, a pevačica je u izjavi za medije otkrila i da je bilo suza radosnica kada se rodila Katja. 

- Marko je odmah počeo da plače kad je video Katju. To su iskrene emocije koje se ne mogu opisati rečima. Uhvatila sam juče sebe kako je tri sata gledam, a ona mirna, spava, pa me gleda... Bože ja ne mogu da verujem da je to moje dete i odmah mi kreću suze, odjednom - kazala je Kaća. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike