Kaća Grujić izašla iz porodilišta! Gobelja se ne odvaja od nje i bebe: „Ne plašim se ničega, jedva čekam da dođem kući!" (FOTO/VIDEO)

19.12.2021

09:07

0

Pevačici će, pored supruga, svakako pomagati majka i svekrva

Kaća Grujić izašla iz porodilišta! Gobelja se ne odvaja od nje i bebe: „Ne plašim se ničega, jedva čekam da dođem kući!" (FOTO/VIDEO)
katarina marko gobeljić (1) - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Vest da se pevačica Katarina Grujić porodila, te da su ona i njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić, postali roditelji, odjeknula je 15. decembra i mnoge obradovala. Ponosna mama s bebom Katjom četiri dana kasnije napustila je porodilište i s velikim ushićenjem otišla kući. 

Kaća se, inače, porodila u jednom privatnom porodilištu u Beogradu. Po izlasku, obratila se okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam

- Najsrećnija sam na svetu, ovaj osećaj ne može da se opiše rečima. Ne možemo još da kažemo na koga liči, ja se nadam da liči na mene, a da ima plave oči na Marka... Ne plašim se ničega, jedva čekam da dođem kući! Najviše ću ja provoditi vreme sa bebom, a tu je i moja svekrva, moja mama, Marko... Marko je plakao, to su emocije koje se ne mogu opisati - pričala nam je ona.

Fudbaler je, inače, belim džipom i zajedno sa sestrom novopečene mame došao u porodilište. Sa svima se pozdravio i brzim korakom otišao po suprugu i ćerku.

 

Antonio Ahel/ATAImages
 

Podsećanja radi, srećni tata Marko proslavio je rođenje kako i dolikuje pre tri dana u jednom poznatom restoranu u gradu, a u društvu kume Andreane Čekić, prijatelja Snežane i Milana Borjana, Vanje Mijatović, Mie Borisavljević, Aleksandre Mladenović i mnogih drugih.

- Za Katarinu i mene, ovo je najvažniji dan. Beba i ona su dobro, to je najbitnije. Najponosniji sam otac na svetu... Juče ujutru sam je odvezao u porodilište, rekli su da ostaje, ali ja sam znao da će se poroditi tog dana. Čim sam čuo počeo sam da slavim, dobio sam slobodno, da ne igram utakmicu. Prva mi je iscepala majicu Katarinina sestra. Još uvek ih nisam video zbog ove situacije sa koronom, ali one će uskoro izaći, jedva čekam. Kada sam ih video preko video poziva, zaplakao sam. Raznežio sam se i baš sam bio emotivan. Siguran sam da će Katja biti najsrećnije dete na svetu - rekao nam je tada on, pa dodao da njega i Kaću očekuje velika svadba sledećeg leta.

Posebnu pažnju javnosti, inače, privukla je i prva fotografija gospođe Gobeljić sa bebom, na kojoj devojčica uživa u maminom naručju. 

Printscreen Instagram/ tamaramilutinovic
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike