Saša Kovačević o traumi koju je doživeo u Nemačkoj: "Bio sam pet sati zatvoren, i danas se pitam zašto"

19.12.2021

20:34

0

Pevač je proveo noć na aerodromu gde se sa članovima svoje ekipe smrzavao na podu

Saša Kovačević o traumi koju je doživeo u Nemačkoj: "Bio sam pet sati zatvoren, i danas se pitam zašto"
Copyright Saša Kovačević ATAImages/Antonio Ahel

Saša Kovačević je pre izvesnog vremena trebalo da održi nastup u jednom klubu u Diseldorfu, međutim, umesto da se lati mikrofona i druži sa svojom publikom - noć je proveo s bendom na aerodromu. Naime, zbog novih, značajno oštrijih mera države Nemačke donesenih u cilju sprečavanja širenja koronavirusa, nisu bili u mogućnosti da po sletanju i odu na dogovoreno mesto, pa je zato čitav šou pomeren za neki idući termin. Pevač je tek sada progovorio o tom nemilom događaju.

Saša Kovačević, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Ja se i dan-danas pitam šta je razlog. Na sreću nismo bili uhapšeni, al bolje da su nas uhapsili jer bi imali bolje uslove u zatvoru. Oni se trude da budu profesionalni, to je njihovo pravo, ali to se kosi sa nekim normama. Usko je vezano za politiku, i ako nisi vakcinisan odrešenom vakcinom, nemaš određena prava u nekim državama. Bio sam 5 sati zatvoren u nekoj sobi, sa svojim bendom. Odbio sam da uđem u njihovu državu, vratio sam se prvim avionom. Nisu nam dali obrazloženje i na tome je i ostalo. Trudim se da ne mislim o tome - ispričao je pevač u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Saša Kovačević ATAImages/Antonio Ahel
 

On je otkrio i da je rešen da svojoj publici predstavi nešto što je vrhunski, te već danima ne spava.

- Već pet dana ne spavamo. Odlučili smo da napravimo mini film, potrebno je vremena za organizaciju, produkciju i sve. Nije samo tatu zabolela glava od cifre spota, zabolela je sve, ali mi smo poznati po tome da ulažemo u kvalitetne spotove. Verujem da će ovaj prijekat biti takav da i za 10 godina kažem da sam ponosan na to - ispričao je Saša.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike