Oženio se Saša Kovačević?! Pevač otkrio da li je stao na ludi kamen: Čekao sam ovo pitanje

13.09.2021

16:01 >> 15:31

0

Autor: D. Božović

Miljenik nežnijeg pola je već četiri godine u vezi sa bivšom misicom, a svi željno iščekuju da se par venča

Oženio se Saša Kovačević?! Pevač otkrio da li je stao na ludi kamen: Čekao sam ovo pitanje
Copyright Zorana Tasovac i Saša Kovačević ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Saša Kovačević je već četiri godine u skladnoj vezi sa Zoranom Tasovac koja iz prehodnog braka sa Bogdanom Srejovićem ima ćerku Iskru. Ljubav čuvaju samo za sebe, a već nekoliko nedelja se spekuliše da su izgovorili sudbonosno „da“, a o navodima da se oženio, progovorio je Kovačević.

Kako je već ranije objasnio, jedno drugom su velika podrška, trude se da što više vremena provode zajedno, Zorana ga prati često na nastupima, a sada je otkrio da li su se zavetovali na večnu ljubav.

– Jesam, u međuvremenu. Čekao sam da me to pitate – rekao je Kovačević smeškajući se, čime je stavio svima do znanja da se šali.

Zorana Tasovac i Saša Kovačević ATAImages/Antonio Ahel

Kao jedna od glavnih tema koja je popunjavala stupce u medijima, jeste Sašina fotografija zbog koje se sve češće polemiše da li su za pevačev dobar izgled zasluženi intenzivni trenizni ili estetski zahtevi.

– Treniram ja, to je, onako, standardno što se mene tiče, ništa tu ne menjam, godinama je već neki insti ili sličan tempo. Dva sata u toku dana, mogu tako reći. Operisao sam, evo, i drugu glavu, pa ako je to interesantno, mogu slobodno i to da stave – objasnio je Kovačević u emisiji „Premijera – Vikend specijal“.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike