Sašu Kovačevića satima držali zatvorenog: Smrzavao se ležeći na podu! (FOTO)

13.11.2021

18:40

0

Pevač je trebalo da održi nastup u Nemačkoj, a kako je zemlja pooštrila mere ni on, a ni njegov bend, nisu mogli ni makac sa aerodroma

Sašu Kovačevića satima držali zatvorenog: Smrzavao se ležeći na podu! (FOTO)
Copyright Saša Kovačević ATAImages/Antonio Ahel

Saša Kovačević je trebalo da održi nastup u jednom klubu u Diseldorfu, međutim, umesto da se lati mikrofona i druži sa svojom publikom - noć je proveo s bendom na aerodromu. Naime, zbog novih, značajno oštrijih mera države Nemačke donesenih u cilju sprečavanja širenja koronavirusa, nisu bili u mogućnosti da po sletanju i odu na dogovoreno mesto, pa je zato čitav šou pomeren za neki idući termin.

Kako je pokazao u okviru storija na društvenoj mreži Instagram, noć su proveli gotovo na podu na aerodromu i bilo im je hladno. Jeli su brzu hranu i pokušavali da ostanu pozitivni, bez obzira na peh koji im se dogodio.

Instagram screenshot
 

Pevač je u jednoj od objava pokazao i svoj skromni ležaj, a zatim i stavio kapuljaču zbog hladnoće.

Instagram screenshot
 

- Nažalost, novi propisi koje je donela država Nemačka u cilju sprečavanja širenja koronavirusa, sprečili su nas da večeras budemo sa vama u Diseldorfu i zbog toga se nastup pomera za neki sledeći termin - objavio je on, takođe, na Instagramu, ne bi li za svoje verne fanove zaključio dramu s aerodroma.

Instagram screenshot
 

- Mi smo uradili sve što je bilo do nas, proveli smo i noć na aerodromu kako bismo dobili dozvolu za rad, ali nažalost bezuspešno - dodao je Kovačević, pa najavio da će muzičko druženje uskoro biti ponovo organizovano.

Instagram screenshot
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike