Veselje Kaće Grujić i Gobelje povodom rođenja ćerkice počinje! Andreana Čekić otkrila na koga liči beba (VIDEO)

16.12.2021

21:17

1

Gobelja je još juče u krugu najbližih prijatelja i porodice slavio rođenje ćerke, a večeras se slavlje nastavlja

Veselje Kaće Grujić i Gobelje povodom rođenja ćerkice počinje! Andreana Čekić otkrila na koga liči beba (VIDEO)
andreana 2 - Copyright 24sedam

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić juče su postali roditelji devojčice Katje. Dok je mama u porodilištu, Gobelja je još juče u krugu najbližih prijatelja i porodice slavio rođenje ćerke, a večeras se slavlje nastavlja.

Naime, Gobelja je rešio da napravi proslavu u prestoničkom restoranu i pozove svu rodbinu, prijatelje i kolege koji su bili uz Kaću i njega otkako je njihova ljubav počela. 

Među prvim zvanicama pristigla je Katarinina kuma, pevačica Andreana Čekić, koja je sa brojnim pripadnicima sedme sile, među kojima je bila i ekipa redakcije 24sedam, podelila utiske te istakla da je vrlo srećna zbog dolaska kumice.

Printscreen Instagram/ tamaramilutinovic
 

- Stiglo kumče mnogo je slatka. Čestitam porodici Gobeljić i Grujić, jedva čekam da vidim i bebu i Kaću. Predivno je biti deo nečeg tako lepog, ja sam srećna, jer u meni ljudi vide prijatelja, što i jesam, i neka samo ima razloga za slavlja. Mislim da ću biti najveselija, dođem prva i odem zadnja - kaže Andreana i dodaje:

24sedam
 

- Svaki dan sam bila na vezi sa Kaćom. Šta da joj poželim, ona je uvek znala šta želi, išla je pravim putem, srcem. Biće prava majka, drug svom detetu, takva je. Marko i ona se mnogo vole, zaslužuju dete i Katja zaslužuje da ima njih za roditelje - rekla je Andreana Čekić i otkriva na koga liči mala Katja:

- Kaća je super, beba je mirna, kažu da je namirnija u porodilištu. Liči mi na oboje, zavisi od slike do slike. Kaći i Marku sam poželela da uživaju u svakom trenutku. On je presrećan i malo pogubljen od tolike euforije, ma preslatki su mi. Za Marka ću večeras zapevati jednu od njegovih omiljenih pesama, "Dva galeba bela", od Šabana Šaulića, a za Kaću ne znam... Razmišljala sam i da snimim jednu pesmu koju ću posvetiti njoj - kaže pevačica i ne krije da priželjkuje da se ostvari kao majka.

- Ja bih iskreno to volela. Imam već i neke godine za to. 

Podsetimo, novopečenim roditeljima su tokom čitavog jučerašnjeg dana pristizale čestitke, a kako običaji nalažu, tati su tokom sinoćnog slavlja pocepali majicu, a od sreće, fudbaler je u jednom trenutku i zasvirao harmoniku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike