Svekrva Verice Rakočević prvi put o braku njene snaje i sina Veljka: Bila sam zatečena, nisam znala kako mužu da kažem za njih!

18.12.2021

22:15

3

Ona je potanko ispričala sve o tome kako joj je Veljko saopštio za vezu sa kreatorkom, ali i kako se slaže sa Vericom

Svekrva Verice Rakočević prvi put o braku njene snaje i sina Veljka: Bila sam zatečena, nisam znala kako mužu da kažem za njih!
Mateja Stanisavljevic/ATAImages, Youtube Screenshot/ Sputnjik Srbija

Modna kreatorka Verica Rakočević već dugi niz godina je u braku sa Veljkom Kuzmančevićem, a ono što njih uvek prati jeste priča o razlici u godinama i tome kako su njihove porodice prihvatile njihovu vezu. Nedavno je Verica otkrila da je Veljkova majka mlađa od nje dve godine, a sada je prvi put ona progovorila o tome kako je prihvatila snajku.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Veljkova majka Dušanka je ekonomista, radila je u SUP, a sada je u penziji. Kako kaže, bila je zatečena kada joj je sin saopštio sa kim je u vezi.

- Dolazim ja sa posla, Veljko se vratio sa Zlatibora bez stvari. Ja ga pitam "Veljko, gde su ti stvari", on kaže "Ja se vraćam ponovo za Beograd". Pitam ga zašto, a on kaže "Ja sam došao da ti kažem pre nego što se sazna i pre nego što novine počnu da pišu da sam ja u vezi sa Vericom. Ja sam tu zatečena. Naravno, pričali smo o tome, ja kažem, ako je to to što ti tražiš, da te neko razume, da ste se našli, da nekog voliš, onda u redu. Ako je nešto drugo, onda dobro razmisli. Ja sam spremna da novine pišu, da me na poslu pitaju, da me gledaju ulicom kad idem, a jesi ti spreman da će tebi da se dešava to i još mnogo gore? On je rekao da jeste, sutradan je otišao i ja tako je ta priča krenula - ispričala je Veljkova majka u emisiji "Dok anđeli spavaju", te otkrila kako nije znala na koji način da to kaže Lazaru, svom suprugu, a njegovom ocu:

- Lazar je bio na Zlatiboru, ja nisam sad znala kako to da mu kažem, on nije zdrav čovek da ja njemu saopštim tek tako. Međutim, on je osetio da imam šta da mu kažem. Ja sam mu rekla, on je odmah rekao "Pa šta ima, veze, to nije ništa". I jako je voleo Vericu. Uvek je stvarno bio prema njoj "Gde si snajo moja, šta radiš", često je znao da je zove, on je njih znao da zove kad se ne javljaju, da vidi šta rade. Verica je, svi znamo, ko je i šta je, a ja ne ulazim u njihov odnos, ne pitam, više nisam pitala od prvog puta, oni znaju. Kad su srećni, srećni su, kad nisu, ja ne znam i gotovo.

Printscreen YouTube/ Sputnjik Srbija
 

Podsetimo, nedavno je i Verica u pomenutoj emisiji pričala o odnosu sa Veljkovim roditeljima.

- Zaista sam imala sreću kada su Veljkovi roditelji u pitanju. Njegov pokojni otac Lazar je bio divan čovek. Veljkov tata je bio slikar, majka Dušanka mu je ekonomista, radila je u SUP- u, sada je u penziji. Mlađi su od mene - otac četiri, mama dve godine. Veljko je baš ovakav zbog svojih roditelja. Nije uobičajeno da se sin jedinac oženi sa 35 godina starijom, a da njegovi roditelji ne kažu “ne” ili “nećeš”. Znali su da ne mogu da mu zabrane. Njegova majka je bila svesna da ćemo biti u novinama, a njegov otac me je gledao kao svoje dete. Kada smo boravili u Vrdniku, kada bi ga neko pozvao Lazara on bi rekao “ne mogu sad tu su mi deca” , misleći na mene i Veljka. Ja sam ga zvala Laki, bio je fantastičan. Veljku je rekao da bude srećan sa ženom koju voli i da ne treba na silu da se ženi da bi imao dece - rekla je Verica.

Bonus video:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti