Roditelji muža Verice Rakočević mlađi su od nje: Kreatorka otkrila kako su je prihvatili

08.12.2021

12:29

0

Ona ne krije da su oboje svesni razlike u godinama, ali da to ne predstavlja problem ukoliko su srećni i vole se

Roditelji muža Verice Rakočević mlađi su od nje: Kreatorka otkrila kako su je prihvatili
Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Da razlika u godinama nije nikad prepreka u ljubavi, pravi su primer modna kreatorka Verica Rakočević i njen 35 godina mlađi partner Veljko Kuzmančević. Ona je bez ikakvog ustručavanja priznala kako su je prihvatili muževljevi roditelji kada su saznali da je ona više od tri decenije starija od njega. 

- Zaista sam imala sreću, kada su Veljkovi roditelji u pitanju. Njegov pokojni otac Lazar je bio divan čovek. Veljkov tata je bio slikar, majka Dušanka mu je ekonomista, radila je u SUP- u, sada je u penziji. Mlađi su od mene - otac četiri, mama dve godine. Veljko je baš ovakav zbog svojih roditelja. Nije uobičajeno da se sin jedinac oženi sa 35 godina starijom, a da njegovi roditelji ne kažu „ne” ili „nećeš”. Znali su da ne mogu da mu zabrane. Njegova majka je bila svesna da ćemo biti u novinama, a njegov otac me je gledao kao svoje dete. Kada smo boravili u Vrdniku, kada bi ga neko pozvao Lazara on bi rekao: „Ne mogu sad tu su mi deca” , misleći na mene i Veljka. Ja sam ga zvala Laki, bio je fantastičan. Veljku je rekao da bude srećan sa ženom koju voli i da ne treba na silu da se ženi da bi imao dece - rekla je Verica Rakočević u emisiji „Dok anđeli spavaju”. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Verica kaže da njen partner ima mnogo mana, ali to je sve nemerljivo u odnosu na ljubav koju osećaju jedno prema drugome. Često se i svađaju, ali nijedan sukob nije bio nerešiv.

- Oboje smo svesni razlike u godinama, ta razlika zna i da zasmeta, ali niko nikoga ne sputava. Veljko zna da će u meni uvek imati najboljeg prijatelja, a ja znam da me nikada neće povrediti. Nikada me ne bi obrukao. Imamo i krupne i sitne svađe i razmirice. On je „regulator” našeg odnosa, ja sam ta koja svađe teže podnosi. Kada se isvađamo, on mi kaže: „Dođi da ti sviram violinu”. Ima milion stvari koje meni smetaju kod njega, ali suština je da u svim tim sukobima, ja ne mogu da zamislim sebe pored nekog drugog. Insistiram na verbalnom iskazivanju ljubavi, ali Veljko nije takav. Njegova suština je drugačija, drugačije se manifestuje. Prosto, kažem mu da ne mogu da ga „dešifrujem” , toliko je emotivan, ali se ponaša kao divljak iz šume kada se posvađamo - dodala je kreatorka.

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević Instagram screenshot
 

Kreatorka kaže da jednu „masku nosi u javnosti” - tada je hrabra, a drugu u privatnom životu - kada je veliki emotivac. 

- Imam dva lica, jedno za javnost, jedno privatno. Verica u javnosti je ratnik, dok druga plače, jer je različite stvari pogađaju - rekla je Verica Rakočević u pomenutoj emisiji.

Bonus video: 

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti