Verica Rakočević napušta Srbiju? Kreatorka otkrila da li se zbog muža seli u Njujork

01.12.2021

08:41

0

Veljko je dobio ponudu da radi na dva projekta zbog čega bi njih dvoje mogli da nastave život preko okeana

Verica Rakočević napušta Srbiju? Kreatorka otkrila da li se zbog muža seli u Njujork
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević oduvek su privlačili pažnju zbog toga što nisu ono što se u Srbiji smatra "konvencionalan par". No, njih dvoje nikada nisu marili za to, uvek su jedno drugog u svemu podržavali, a sada bi mogli da nastave život u Americi.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Naime, kako se navodi, Veljko je dobio ponudu da radi dva projekta u Njujorku zbog čega kreatorka ozbiljno razmišlja da spakuje kofere i krene sa njim. 

- Veljko je uvek sa mnom i uvek me podržava, kao i ja njega. Ono što mogu da kažem je da se nas dvoje dopunjujemo. Kao što on meni traži savet, tako je i meni bitno njegovo mišljenje. Veljko radi jedan veliki film, tačnije dve stvari o kojima ne želim još detaljno da pričam, a vezano je za Njujork. I za njega i za mene. Razgovaramo, dogovaramo se, da li je odlazak u Njujork pametan korak - poručuje Verica za “Blic” i dodaje kako to neće biti njena krajnja stanica.

- Volim Srbiju, volim svoju Avalu. Ako nisam pre petnaest godina ostala u Rimu gde sam mogla da imam sve i živim tamo, sigurno ne bih otišla u 73 godine u Njujork - smatra kreatorka koja je uvek bila protiv trendova koji se nameću savremenom društvu.

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević Instagram screenshot
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike