Jovana Jeremić ponovo zaljubljena? Izjava voditeljke o kojoj se priča!

04.12.2021

20:09

2

Ona naglašava da joj nije bilo nimalo lako da vodi uživo program punih 12 sati, „ali kad ljubav drži, može i 24"...

Jovana Jeremić ponovo zaljubljena? Izjava voditeljke o kojoj se priča!
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jovana Jeremić je posle jutarnjeg programa na ružičastoj televiziji, u društvu kolege Predraga Sarape „uplovila" u specijalnu emisiju, koja je za nju, priznaje, bila veliki izazov. Međutim, u razgovoru za domaće medije tvrdi - da zaljubljen čovek može i još toliko, čime je posebno zaintrigirala javnost. 

- Bilo je interesantno voditi ovako dugačak informativni program. Navikla sam na te maratonske emisije, još ranije kada sam radila neke druge projekte. Znala sam po 12 da budem u programu. Meni je ovo bila rekapitulacija tog iskustva. Prvi put mi je da sam u jutarnjem programu radila jednu specijalku. Specijalka je različita emisija od jutarnjeg. U Jutarnjem programu je šou program. To je jedan informativni, politički šou. Ja ga tako radim vikendom, kretivni jutarnji šou. Mešavina Opre Vinfri, Džeri Springera i Lari Kinga, a ovo danas je bilo čisto informativno novinarstvo – priča Jovana za „Informer", pa dodaje da joj je Sarapa bio prava podrška.

 

 

- Njemu je to ko zna koja specijalna emisija, meni je prva u životu. Radujem se što smo se fino uklopili i mislim da smo ovo jako izgurali - prokomntarisala je, između ostalog ona, pa zatim otavila sve bez reči. 

Voditeljka, inače, nije doručkovala, niti ručala za tih 12 sati.

- Bila sam i gladna i žedna, a još postim ceo post, ali srećom imam super ekipu koja mi je dodavala keks, grisine... Popila sam mnogo sokova, kafe, vode. Bitno je da imaš pozitivnu energiju. Još kada si zaljubljen i kada te ljubav drži možeš da vodiš 24 časa - zaključila je. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike