Kako je počela ljubav Jovane Jeremić i njenog supruga od kog se sad razvodi: Spojila ih je njegova majka na neobičan način!

04.12.2021

10:52

0

Hit priča koja je mnoge nasmejala, a kako to obično biva, pratili su ih i skandali

Kako je počela ljubav Jovane Jeremić i njenog supruga od kog se sad razvodi: Spojila ih je njegova majka na neobičan način!
jovana_jeremic_rodjendan_24102021_0070 - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Jovana Jeremić obavestila je javnost da se razvodi od svog supruga Vojislava. Spekulacije o tome traju već neko vreme, a voditeljka je sada rešila da se i zvanično oglasi i kaže da je njenom braku dugom četiri godine došao kraj. No, mnogi ne znaju kako je zapravo njihova ljubav počela.

Amir Hamzagic/ATAImages
 

Naime, jednom prilikom je Vojislav ispričao da je upoznao Jovanu tako što je njegova majka nju obožavala da gleda.

- Moja majka je "krivac" za naše poznanstvo i brak, s obzirom na to da je ona strastveni gledalac "Parova". Ona je meni uvek sugerisala da postoje devojke koje su dobre, obrazovane i visprene kao, na primer, Jovana, a zvala me je jednom prilikom i da je vidim na TV-u. Kada je trebala da ode u penziju, želeo sam da je iznenadim, ali nisam znao šta da joj kupim jer ona zaista ima sve. Onda sam se setio da bi majka uživala da bude u društvu svoje zvezde Jovane Jeremić. Kontaktirao sam je, predstavio se ko sam, i objasnio joj da su moje namere striktno poslovne, odnosno da je upoznam sa majkom, kako bi uživale u večeri. Jovana je odmah prihvatila poziv i bila je veoma profesionalna - ispričao je svojevremeno Vojislav, a Jovana je istakla da je u njhovom odnosu bilo svega i svačega, a kako se navodilo tada, ona mu je prešla preko prevare:

- Bilo je tu svačega. Meni je bitno da sam ja tu bila čista do kraja. Ja sam uvek iskrena i zato nemam problema. U toj priči nisam napravila grešku i ponosna sam na to. Ja sam prešla preko jedne stvari jer nisam želela da žrtvujem ljubav. Tu su se umešali neki ljudi koji su želeli da uruše moju sreću u datom trenutku - poručila je voditeljka tada.

Amir Hamzagic/ATAImages
 

- On nije bio svesan sa kim se zabavlja, ja sam mnogo opasna žena. Obnovili smo celu priču, trebalo je vreme samo da sumiramo utiske. Lako je uništiti nešto ali treba naći pravu ljubav. Mene treba izdržati. Ja tada nisam mogla da verujem da se on meni nije javio na telefon, on koji je zeznuo stvar - izjavila je Jovana svojevremeno.

Kako je Jovana na pisala na svom nalogu na Instagramu, njen uskoro bivši suprug i ona već duže vreme ne žive zajedno, a najbitnija im je sreća njihove naslednice.

- Kako bismo stavili tačku na sve spekulacije, tračeve i dezinformacije, zajedno i u dogovoru smo doneli odluku da obavestimo javnost da smo, nakon četiri godine braka, odlučili da se razvedemo. Istina je da već neko vreme ne živimo zajedno, ali je isto tako i istina da smo nas dvoje u odličnim i prijateljskim odnosima i da nam je oboma na prvom mestu sreća naše ćerkice Lee. Kao i do sada, o svim važnim stvarima koje se tiču nje, dogovaraćemo se zajedno, ali ćemo svoje živote voditi odvojeno, jer smatramo da je tako najbolje za sve. Hvala unapred svima što poštujete našu privatnost, jer je to sada nešto što nam je veoma važno, kako bismo bez nepotrebnih komplikacija završili proceuduru razvoda braka, koja sama po sebi nije ni malo laka i prijatna. U budućnosti se nećemo oglašavati povodom ovog pitanja, hvala na razumevanju. Sa poštovanjem, Vojislav Milošević i Jovana Jeremić - pisalo je u objavi Jeremićeve na Instagramu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike