Ponosni tata Gobelja ne skida osmeh sa lica: Zaplakao sam kada sam ugledao ćerku (VIDEO)

16.12.2021

22:00

0

Autor: Marija Mitić

Fudbaler još uvek ne dolazi sebi od prevelike sreće zbog prinove

Ponosni tata Gobelja ne skida osmeh sa lica: Zaplakao sam kada sam ugledao ćerku (VIDEO)
gobelja - Copyright 24sedam

Porodica Grujić i Gobeljić danas sa ushićenjem dočekuje goste u jednom prestoničkom restoranu, gde će proslaviti dolazak prinove, ćerkice Katarine i Marka - Katje.

Dok je mama u porodilištu, Gobelja je još juče u krugu najbližih prijatelja i porodice slavio rođenje ćerke, a večeras se slavlje nastavlja.

Među prvima, osim novopečenog tate, na proslavu su došli Andreana Čekić, Mia Borisavljević sa suprugom Bojanom, Aleksandra Mladenović, Milan I Snežana Borjan, Vanja Mijatović i drugi.

Printscreen Instagram/ tamaramilutinovic
 

Tata nije krio oduševljenje i sreću zbog dolaska prvog deteta, ćerkice Katje, pa je sa brojnim medijskim ekipama, među kojiam je bila i ekipa redakcije 24sedam, podelio utiske, ne skidavši osmeh sa lica.

- Za Katarinu i mene ovo je najvažniji dan. Beba i ona su dobro, to je najbitnije. Najponosniji sam otac na svetu - kaže Marko i prepričava trenutak kada su mu javili da je postao tata.

- Juče ujutru sam je odvezao u porodilište, rekli su da ostaje, ali ja sam znao da će se poroditi tog dana. Čim sam čuo počeo sam da slavim, dobio sam slobodno, da ne igram utakmicu. Prva mi je iscepala majicu Katarinina sestra. Još uvek ih nisam video zbog ove situacije sa koronom, ali one će uskoro izaći, jedva čekam. Kada sam ih video preko video poziva, zaplakao sam. Raznežio sam se i baš sam bio emotivan. Siguran sam da će Katja biti najsrećnije dete na svetu - kaže poznati fudbaler i dodaje da njega i Kaću očekuje velika svadba sledećeg leta.

I pevačica Aleksandra Mladenović rekla je da je sa Kaćom non-stop na telefonskoj liniji.

- Sve vreme sam bila na vezi sa Kaćom. To je pravo bogatstvo. Njoj i Marku sam poželela da bude živa i zdrava mala Katja. Već juče se slavilo, ja nisam bila, ali večeras će biti ludo. Pevaću, ne pijem, postim. ali ću biti vesela. Pevaću im šta god budu tražili.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike