Sloba Radanović bi voleo da bude deo žirija u "Zvezdama Granda": Otkrio da li bi bio grub prema kandidatima (VIDEO)

17.12.2021

22:39

0

Autor: Marija Mitić

Pevač je za kamere 24sedam sumirao proteklu godinu i otkrio planove za narednu

Sloba Radanović bi voleo da bude deo žirija u "Zvezdama Granda": Otkrio da li bi bio grub prema kandidatima (VIDEO)
Sloba Radanović - Copyright ATAImages/ A.A.

Slobodana Radanovića zatekli smo na snimanju novogodišnjeg programa televizije Pink, u studiju koji mu budi lepe uspomene, s obzirom da je baš tu, u takmičenju "Pinkove Zvezde" i počela njegova karijera. Nekoliko godina nakon ovog takmičenja, odnosno prošle godine, Sloba je izdao album prvenac, po čemu će pamititi 2021. godinu.

- Kad god dođem ovde, uvek sam uzbuđen. Ova scena me vraća na moje početke i lepe uspomene me vežu za nju. Hvala Bogu, sada više nemam tremu kao ranije, a tada sam imao veliku tremu - rekao nam je Sloba i potom otkrio po čemu će pamititi 2021. godinu.

ATAImages/ A.A.
 

- Od kraja 2020. godine pa i tokom cele 2021. posvetio sam se radu na albumu prvencu. Ostvario sam jedan od svojih snova i po tome ću sigurno pamtiti ovu godinu. Prezadovoljan sam kako je prošao album kod publike - kaže pevač i osvrće se na planove za narednu godinu, koja nam se bliži.

- U narednoj godini želim da svojoj publici poklonim još nekoliko pesama. Hteo bih da nešto ostane iza mene, nije mi toliko bitno materijalno, koliko taj trag koji bih da ostavim - rekao je Sloba brojnim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam. a na pitanje da li planira venčanje u narednoj godini, sa verenicom Jelenom Đuričanin odgovara:

- Što se tiče venčanja i veridbe, bićete obavešteni. Kod mene i Jelene je sve u najboljem redu. Već je kao da smo u braku. U dogovoru sa verenicom bih video da li bismo napravili veliku svadbu ili neki manji skup tim povodom.

ATAImages/ A.A.
 

Kako je i sam bio deo muzičkog takmičenja, Radanovića smo zatim upitali da li bi pristao da bude deo žirija u konkurentskom formatu - "Zvezdama Granda".

- Pristao bih da budem deo žirija, zašto da ne. Volim da slušam mlade i talentovane ljude, voleo bih i da mogu da na taj način utičem na nečiji život. Sigurno ne bih bio grub u komentarima, morao bih sve kritike lepo da upakujem - rekao je Sloba, koji je svojevremeno negativno komentarisao "ispade" pojedinih kolega, odnosno članova žirija ovog takmičenja.

Šta je Sloba još rekao pred kamerama 24sedam, pogledajte u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike