Estrada tužna zbog odlaska jutjuberke: Radanović oštro o siledžijama sa interneta, Džehverovićeva u šoku (FOTO)

09.12.2021

21:55

1

Posle Jelene Karleuše, Vojaža, Zorane Jovanović... I njih je pogodila tragedija

Estrada tužna zbog odlaska jutjuberke: Radanović oštro o siledžijama sa interneta, Džehverovićeva u šoku (FOTO)
kika ova - Copyright Instagram printscreen/ kikax3

Pevač Sloba Radanović oglasio se na svom Instagramu pošto je saznao da je telo mlade jutjuberke Kristine Kike Đukić pronađeno u stanu na Obilićevom vencu. Tragična smrt influenserke veoma ga je pogodila, a zbog problema s kojima se i sam bori, svakako shvata ozbiljnost „bulinga" i na sve načina pokušava da sajber nasilju stane na put.

- Ova devojka je odlučila da sebi oduzme život. Zašto? Trpela je internet nasilje. To je danas najaktivniji, najučestaliji, ali i najkukavičkiji vid nasilja od svih, jer svaka šuša daje sebi za pravo da ti napiše bilo šta, a da za to ni na koji način ne odgovara, da čak ne znaš ni ko je, da ga bar razvališ kao go*no malo, koje samo to zaslužuje, jer te osobe da imaju mogućnost, pi*ale bi po ljudima. Danas svako napravi 100 lažnih profila, preti, psuje, pljuje i sve ostalo što ne bi smeo uživo... - oštro je između ostalog prokomentarisao Slobodan i, sa javne scene, nije jedini kog je Kikina smrt povredila. 

Instagram screenshot Sloba Radanović
 

Zorannah, Vojaž, Jelena Karleuša, Muđa, Breskvica... Mnogi su tokom dana progovorili na ovu temu, ističući da onlajn nasilje mora da stane.

Teodora Džehverović takođe je pokazala na pomenutoj društvenoj mreži koliko je tužna, otkako je saznala za Kristininu smrt. Iako se nisu poznavale, tužan odlazak gotovo da ju je ostavio bez reči.

Teodora Džehverović Instagram screenshot
 

- Potresena i veoma tužna, iako je nisam poznavala... Mila, počivaj u miru. Saučešće porodici - istakla je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike