„Ovde sam doživeo prvi potres mozga!" Šok detalj iz prošlosti Slobe Radanovića (FOTO)

30.10.2021

10:10

0

Sa igrališta u Zrenjaninu gde je nekad provodio najviše vremena nosi razna sećanja

„Ovde sam doživeo prvi potres mozga!" Šok detalj iz prošlosti Slobe Radanovića (FOTO)
Copyright Sloba Radanović ATAImages/Antonio ahel

Pevač Sloba Radanović je uz fotografiju jednog igrališta u Zrenjaninu otkrio kako mu sećanja na taj period života još uvek nisu izbledela. Osim što je javnosti putem Instagrama pokazao čitav svoj stari kraj, istakao je i da nije baš uvek bio miran dečak - na betonu sa fotografije prvi put doživeo potres mozga.

- Zgrada u kojoj sam rođen... Dobro, rođen sam u porodilištu, ali metaforički rečeno. Igralište mog detinjstva. Naš tunel i pesak i ljuljaška, tačnije okvir koji nikada nije ni imao ljuljašku... Na onom betonu sam doživeo prvi potres mozga - šokirao je.

Sloba Radanović Instagram printscreen
 

Zadovoljan sitnicama

Svojevremeno, inače, Radanović je prisećajući se svog detinjstva objasnio koliko se kao mali radovao sitnicama.

– Kada generalno pomislim na detinjstvo, setim se i jednog dočeka Nove godine. Nestalo je struje, a ja sam nestrpljivo čekao oca da dođe iz firme i donese paketić koji je tamo dobio. To su bili skromni paketići, u njemu je bio jedan mali voz. Obradovao sam mu se neverovatno i godinama sam se igrao tom igračkom. Uvek sam bio zadovoljan sitnicama koje sam dobijao – pričao je Sloba, pa dodao kako su i tetke uvek bile tu za njega.

– Bez obzira na to što nismo imali mnogo, majčine sestre su se trudile da meni, ali i mom bratu i sestri, ništa u životu ne fali. Kada je trebalo da krenem u školu, tetka koja živi u Češkoj me je potpuno opremila. Poslala mi je sve! Od čarapa do kape! Jedan krevet je bio pun stvari, svezaka, pribora za školu. Kupila mi je i ranac! Nikada neću moći da zaboravim tu kap u moru stvari koje je učinila za mene – zaključio je tada pevač za „Srpski telegraf”, brišući suze.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike