Ceca Ražnatović o nekretnini u Crnoj Gori: Kupio ju je njen pokojni muž, otkriveno šta joj predstavlja problem

17.12.2021

15:01

3

Pevačica je ispričala šta je istina i demantovala sve glasine

Ceca Ražnatović o nekretnini u Crnoj Gori: Kupio ju je njen pokojni muž, otkriveno šta joj predstavlja problem
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ A.A.

Svetlana Ceca Ražnatović, osim vile u Ljutice Bogdana u Beogradu, u kojoj živi, ima još nekoliko nekretnina na svoje ime. Apartman na Kopaoniku, vila na Kipru, ali i nekretnina od 113 kvadrata u Bečićima se nalaze u vlasništvu pevačice, a za ovu poslednju se pričalo da joj stvara probleme.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Kako se pisalo, Ceca je želela da proda taj stan, ali navodno nije bio uknjižen i zbog toga to ne može da učini. Međutim, pevačica je istakla da su to izmišljotine.

- Stan je u procesu legalizacije, tražena je dopuna dokumentacije koja je rešena i to je to. Umorna sam od demantovanja - rekla je za Kurir pevačica.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Kako se još pisalo, Anastasija i Veljko su se složili sa tim da se ta nekretnina proda jer retko provode vreme u njoj, iako je ona deo nasledstva od Arkana. 

Kako se navodi, Željko Ražnatović je sredinom osamdesetih godina kupio ovu nekretninu. Ražnatović je nekretninu na primorju kupio nakon što su predstavnici Organizacije udruženog rada (OUR) "Bečićka plaža" odlučili da treći blok iz kompleksa zgrada koje su građene za radnike, zbog nedostatka finansija, ponude na prodaju. Stanovi u toj zgradi bili su papreno skupi za to vreme, oko hiljadu tadašnjih nemačkih maraka po kvadratu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike