Dirljivo! Prva fotografija Katarine Grujić iz porodilišta: Beba spava u maminom naručuju (FOTO)

15.12.2021

14:40

0

Autor: Marija Mitić

Pevačicina prijateljica i koleginica Tamara Milutinović objavila je prvu sliku majke sa bebom, iz porodilišta, a istu je objavio i novopečeni tata

Dirljivo! Prva fotografija Katarine Grujić iz porodilišta: Beba spava u maminom naručuju (FOTO)
Copyright Instagram printscreen/ katarinagrujic.doll

Katarina Grujić porodila se danas i na svet donela ćerkicu Katju. Porodica i prijatelji Gobeljića i Grujića uveliko slave dolazak prinove, a Katarinina prijateljica i koleginica Tamara Milutinović objavila je prvu sliku majke sa bebom, iz porodilišta.

Printscreen Instagram/ tamaramilutinovic
 

- Nek zasvira sto svirača sve dok zora sviće - počela je Tamara opis ispod ove dirljive fotografije stihom pesme Viki Miljković, pa nastavila:

- Dobrodošla Katja! Jedva čekam da te upoznam! Volim te mama - napisala je ona, dok je u okviru Instagram priče dodala:

- Suze mi idu od sreće! 10 godina te poznajem, toliko toga smo prošle zajedno... Danas si postala majka, koliko je samo ovo najlepši dan u tvom životu! Ponosna sam na tebe! Želim vam da uživate u roditeljstvu! Počela am da pijem, da znaš. Neću te razočarati, iako nisam tu - napisala je Tamara, dok je novopečeni tata, fudbaler Marko Gobeljić takođe podelio ovu fotografiju uz reči - Hvala, ljubavi!

Printscreen Instagram/ tamaramilutinovic
 

I Katarinina kuma, pevačica Andreana Čekić, kako kaže, u svom domu već je napravila "diskoteku".

- Kumo, prijatelju moj, lafčino moja! Od prvog susreta smo se složile u svemu i vremenom postale dva nerazdvojna brata! Uvek si bila tu za mene, podržavala me, razumela me, navijala za moje radosti! Danas si postala majka, a ja od sreće upravo pravim diskoteku u kući i slavim dan kad sam te srela! Čestitam Kaća i Marko, ovaj dan je poseban, kao i svaki do sad, a posebno od sad! Vaša ljubav je posebna i zaslužili ste dane pune sreće! Dobro nam došla, Katja! Voli vas vaša kumi - napisala je Andreana na svom Instagram profilu i raznežila mnoge.

Printscreen Instagram/andreanačekić
 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike