Zračio si snagom u najtežoj boli: Udovica Marinka Rokvića otkrila kako se nosi sa velikom tugom (FOTO)

16.12.2021

21:44

0

Autor: Marija Mitić

Slavica je na Instagramu ostavila potresnu poruku uz fotografiju supruga

Zračio si snagom u najtežoj boli: Udovica Marinka Rokvića otkrila kako se nosi sa velikom tugom (FOTO)
marinko rokvic, slavica rokvic - Copyright ATA Images/Miloš Rafailović

Juče se navršilo 40 dana otkako nas je prerano napustio pevač Marinko Rokvić. Kako bi održali pomen, njegova porodica i prijatelji okupili su se juče na groblju, a svi su bili vidno utučeni.

Da bol ne jenjava iako vreme prolazi, dokazuje i emotivna objava koju je danas na Instagramu podelila Marinkova supruga Slavica, uz njegovu fotografiju, koja, po svemu sudeći, stoji uramljena u njihovom domu.

 

 

 - Ne sudi mi po izgledu, ti koji se usuđuješ i da pomisliš da mi sudiš. Ne traži vlagu u oku mome jer će zbog svoje prozračnosti postati nevidljiva za pohotu znatiželje očiju tvojih. Ne trudi se da razumeš moju skrivenu tugu jer ona se ne da razumeti. Dolazi i odlazi kad joj se ćefne. Najčešće kad joj se najmanje nadaš. Prvo se plašiš prisustva njenog, pa odbacivanjem pokušaš da je otreseš, da je se rešiš. I onda kad ti se pogled sretne sa njenim prihvatiš je kao sastavni deo sebe. Tada se više ne nosiš sa njom već je sa dostojanstvom nosiš. Ne, nije to slabost, ni poraz, već jačina koja zadivljuje - napisala je Slavica i dodala:

ATAImages/ Antonio Ahel
 

 - E, to je ta tvoja snaga koju sam pokušala da pretočim u reči kojom si zračio u svojoj najtežoj boli, ljubavi moja. To je put do blagoslova koji si ostavio u amanet da ga trasiramo dalje uzdignute glave iako nesnosno boli. Gazimo, gazimo… Napred, onako kako si nas učio uz pomoć svih predivnih znanih i neznanih duša. Hvala vam za svaku molitvu, poruku, misao podrške. Za svu toplinu zagrljaja na daljinu. I ovog puta opravdali ste moju veru u dobrotu, ljubav i ljude - poručila je Rokvićeva.

Podsetimo, Marinko Rokvić napustio nas je 6. decembra nakon borbe sa rakom pankreasa u 68. godini. Iza sebe je ostavio suprugu Slavicu, sinove Darija, Marka, Nikolu i unučiće.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike