Britni Spirs i Kardašijanke poludele za hitom pevača sa Balkana, a sada se i on oglasio: Postao sam svetska zvezda

16.12.2021

09:52

0

On se našalio na svoj račun, te priznao da mu prija popularnost

Britni Spirs i Kardašijanke poludele za hitom pevača sa Balkana, a sada se i on oglasio: Postao sam svetska zvezda
fazlija - Copyright Instagram printscreen/fazlija_official

Ukoliko ste korisnik društvene mreže "TikTok", onda ste zasigurno barem jednom čuli "Helikopter, helikopter" koji je postao trend u celom svetu, pa su ga čak snimile i Kortni Kardašijan i Britni Spirs. Ono što malo ljudi zna jeste da je ovo numera bosanskog izvođača Fazlije, koji je sada progovorio o svetskoj popularnosti njegove pesme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FAZLIJA (@fazlija_official)

Kako kaže, prija mu što je postao "svetska zvezda", ali je i ocrnio sebe rekavši da je "lenčuga".

- Kardašijanke su mi sestre od tetke. Ja radim pesme da to bude hit. Međutim, pesme neke nisu prošle kako treba. I šta se dešava, radim pesmu "Helikopter". Ja sam lenčuga, moram da priznam. E posle te pesme su krenuli pozivi, "ti si svetska zvezda", ovo ono. U početku niko nije znao, posle su me zvali iz celog sveta - rekao je Fazlija za Informer.

Kako ističe, lagao bi kada bi rekao da mu popularnost ne prija.

- Pa kome ne prija popularnost. Teret je to ujedno. Malo je pozitivno, malo negativno. Nekad mi je to i previše, imao sam danas 20 poziva, to je malo teško. Niko me ne pita da li sam umoran, ali izdržaće se. Živim u Lincu. Ja se inače ne oblačim u slobodno vreme. Oblačim trenerku, kapu, ali kada idem na neki sastanak onda sve komplet. Imam dvoje dece. Ćerku i sina, Alajda i Armen, imam i unuku i unuka. Šta će deca, samo da je više para - otkriva nam ovaj pevač.

- Znači kada prođem uvek negde čujem "Helikopter, helikopter", kao onda kada je bio hit "Opa gangam stajl". Pevam ja i strane pesme. Najskuplja pesma je, kada mi kažu da je otpevam iz duše. Recimo "Rastajemo se mi, veruj nije mi lako". Za jednu pesmu sam dobio 100.000 evra, to je cifra koja je oborila rekord - našalio se Fazlija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike