Bez bora i sa nekoliko kilograma manje! Fotografija Jane i Stoje stara 20 godina (FOTO)

27.08.2021

11:14 >> 11:17

0

Zajednička slika ove dve koleginice je prava retkost

Bez bora i sa nekoliko kilograma manje! Fotografija Jane i Stoje stara 20 godina (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Mnoge naše estradne umetnice nimalo ne liče na sebe sa početka karijere, a arhive baš takvih fotografija nalaze se na društvenim mrežama koje pamte put razvoja poznatih pevačica.

Na nalogu jedne od Instagram stranica koje čuvaju uspomene pevačica iz mlađih dana, pojavila se fotografija Jane Todorović i Stoje Novaković od pre 21. godinu.

Jana je ostala dosledna svom imidžu i posle dve decenije, duga, ravna crna kosa, karmin jako crvene boje i elegantna crna kombinacija su ono u čemu najčešće pevačicu možete i videti.

Sa druge strane, Janina koleginica Stoja, rešila je da kovrdžavu nemirnu kosu ispravi, a široki osmeh na licu je i dalje tu. Ono što se još može primetiti, jeste da su se obe dame sada imaju koji kilogram viška, ali im to odlično pristaje.

Jana Todorović, A.A./ ATAImages

Podsetimo, Stoja se nedavno našla na meti kritika milionske publike, kada se pre nekoliko meseci prvi put praktično pojavila u javnosti, pošto je objavila miks svojih pesama. Mnogi su komentarisali da se izbotoksirala, te su joj oči sitnije, obrazi i jagodice veće.

Inače, ovo je jedna od retkih fotografija na kojima možete videti njih dve zajedno, što je njihove verne pratioce sigurno oduševilo.

Stojanka Novaković Stoja ATA Images/Antonio Ahel

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike