Pokušava da se "opere" nakon skandala? Tom Kruz iz Amerike u London poslao 300 torti svojim saradnicima

15.12.2021

21:01

0

Autor: Marija Mitić

Tom je želeo da iznenadi i obraduje kolege, u ime praznika koji nam se bliže i to njegovom omiljenom božićnom poslasticom iz poslastičarnice iz Los Anđelesa

Pokušava da se "opere" nakon skandala? Tom Kruz iz Amerike u London poslao 300 torti svojim saradnicima
Copyright Tom Kruz Profimedia

Tom Kruz danas je iznenadio čak 300 svojih kolega specijalnim i nesvakidašnjim iznenađenjem koje im je priredio. Naime, čuveni glumac je 300 božićnih torti poslao svojim privatnim avionom, u London saradnicima koji snimaju poslednji nastavak filma "Nemoguća misija".

Tom je želeo da iznenadi i obraduje svoje kolege, u ime praznika koji nam se bliže.

Profimedia
 

- Tom je poželeo da časti svoj tim povodom Božića i odlučio da su jedino torte iz njegove omiljene poslastičarnice u Los Anđelesu dobre za tako nešto. Naručio je 300 torti posebno za ovu priliku i prevezao ih privatnim avionom u Veliku Britaniju - otkrio je izvor britanskog "The Sun"-a, koji je dodao da je sve to bilo pomalo ekstravagantno, ali i da je Tom neverovatno darežljiva osoba.

 - Želeo je da uradi nešto posebno za svaku osobu koja je radila s njim na ovom filmu - dodao je izvor.

Podsećanja radi, Tom Kruz dospeo je u centar skandala prošle godine, kada je u javnosti isplivao snimak na kojem viče na jednog od svojiih saradnika, jer ne poštuju mere usled koronavirusa. 

Tom Kruz Profimedia
 

– Možete li da razumete odgovornost koju imate? Ako ne možete da budete razumni, bićete otpušteni. Ponovi li vam se još jednom, letite napolje. Ako bilo ko to uradi – završio je. Da niste to uradili nikad više! Oni u Holivudu prave filmove zbog nas. Mi omogućavamo hiljade poslova drugim ljudima. Nema opravdanja. Možete li da kažete svojim ljudima da će ostati bez domova ako se ova industrija ugasi? Nećemo upropastiti snimanje ovog filma. Da li vam je jasno?! – čulo se u audio-snimku koji je obišao planetu.

Da li je glumac sada, ovom gestom, želeo da se iskupi, ili samo "opere" u javnosti, verovatno nikada nećemo saznati.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike