Seka pokazala ukrašen dom, kao iz najlepše bajke: Novogodišnja čarolija u domu Piljikića počinje (FOTO)

15.12.2021

16:44

0

Autor: Marija Mitić

Novogodišnjoj dekoraciji su se nesumnjivo najviše obradovali Veljkovi i Svetlanini sinovi Jovan i Jakov

Seka pokazala ukrašen dom, kao iz najlepše bajke: Novogodišnja čarolija u domu Piljikića počinje (FOTO)
Seka Aleksić - Copyright Printscreen Instagram/ Sekaaleksic

Pevačica Svetlana Seka Aleksić poznata je kao neko ko za svaki praznik svoj dom uredi do savršenstva, a tako se to od nje očekivalo i za predstojeće praznike. Ona je svoju raskošnu vilu i čitavo imanje u Staroj Pazovi već okitila za nadolazeće novogodišnje praznike, a deo dekoracije podelila je sa pratiocima na Instagramu.

Sekin dom odiše luksuzom, a sa dodatnim lampionima, ukrašenim velikim jelkama i figurama Deda Mraza, podseća na pravu novogodišnju bajku, u kojoj nesumnjivo najviše uživaju njeni mali sinovi Jovan i Jakov.

Zlatni, beli i bež tonovi dominiraju, kao i perje, a ono što je posebno zanimljivo jeste da novogodišnja jelka u dnevnom boravku porodice Piljikić nema skoro nijedan ukras, a potpuno je savršena.

 

 

Ispred ulaznih vrata takođe se nalaze jelkice, figure Deda Mraza, nezaobilazni venac iznad samih vrata i nekoliko belih lampiona.

 

 

Seka je takođe pokazala i letnjikovac u dvorištu koji je sav u crveno belim-tonovima, a gde je postavljen i sto za ručavanje iznad koga se nalazi veliki broj ukrasa u vidu poklona.  Ako je sudeći po njenim snimcima, ovde će uskoro biti upriličena zabava za porodicu i prijatelje. Oko letnjikovca su figure najpoznatijeg deke, kao i velike bele pahulje koje vise.

Ograda je ipak priča za sebe. Velike mašne i crveni ukrasi odaju utsak kao da se iza nje krije najlepša scena za neki novogodišnji film.

Printscreen Instagram/ Sekaaleksic
 
Printscreen Instagram/ Sekaaleksic
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike