Kraljica Elizabeta je spremna za Božić: Zavirite u njene palate koje odišu prazničnom euforijom (FOTO)

06.12.2021

17:14

0

Javnosti je predstavljena novogodišnja dekoracija kraljevske porodice koja ostavlja bez daha

Kraljica Elizabeta je spremna za Božić: Zavirite u njene palate koje odišu prazničnom euforijom (FOTO)
profimedia-0578688238 - Copyright Profimedia

Poznato je da kraljica Elizabeta uživa u prazničnim danima, a kako nam se oni bliže, tako je i njeno kraljevstvo zasijalo u tom ruhu. Palata Holirudhaus jedna je od rezidencija koja pripada kraljevskoj porodici, a prazničnom dekoracijom oduševila je sve. 

Profimedia
 

Kako se navodi, tim stručnjaka i dizajnera radio je nedeljama na osmišljavanju dekoracije i načina na koji će kraljevska porodica dočekati praznike.

Palata je osvetljena svenačnim vencima, ukrasima, mašnama, svetiljkama, uključujući i jelku koja je visoka 15 metara. Velelepna trpezarija je takođe spremna - u njoj se može videti sto na kom se nalaze novogodišnji venci i sveće, kao i voće.

Kada je palata Vindzor u pitanju, gde kraljica provodi najviše vremena, ona je bajkovito ukrašena, a na jednom od zvaničnih naloga kraljevske porodice na Instagramu je objavljen i video koji ostavlja bez daha i na svojevrstan način prikazuje praznični duh i euforiju.

Nažalost, ovaj Božić će kraljica proslaviti bez svog voljenog supruga princa Filipa, koji je preminuo ranije ove godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike