Cakana je praznike provela sa ćerkom i unucima: Malo sam imala vremena da budem mama na pravi način, ali sam dobra baka

10.01.2021

22:17

0

Autor: N. Lisinac

Pevačica se prisetila detinjstva provedenog na Kosovu

Cakana je praznike provela sa ćerkom i unucima: Malo sam imala vremena da budem mama na pravi način, ali sam dobra baka
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana je otkrila da je nedavno bila na Kosovu, pa se prisetila i svog detinjstva.

– Išla sam pre Nove godine na Kosovo. To je moj pretpraznični odlazak kod majke, da je malo vidim, da budem sa njom. Ja sam rođena u Kosovskoj Mitrovici, odande odakle si uvek te vežu uspomene u detinjstva. Slatko je bilo detinjstvo, cakano, ne kao detinjstvo ove dece današnje i mnogih generacija ispred mene. Bilo je maštovito, drugačije smo se igrali, imali smo drugačijih obaveza, nismo gubili vreme sa telefonima. U to vreme nisam imala potrebe ni za čim, imala sam sve što sam htela, lepo detinjstvo, puno ljubavi, radosti, druženja sa broćom i sestrama, nisam ni znala da mi nešto fali – iskrena je pevačica.

Pročitajte još

Ona je otkrila i da je praznike koji su za nama provela u krugu porodice, svoje ćerke i unuka kojima se dosta posvetila.

– Sve bake su odlične. Malo sam imala vremena da budem mama na pravi način, jer sam tada radila, ali sam dobra baka. Naravno da mi je žao, želimo da provodimo sa decom što više vremena, ali obaveze čekaju, posao i ne dozvoljava mi da budem mnogo sa decom. Ali čini mi se da smo mi sa estrade i više sa decom, nego neko ko radi puno radno vreme. Mislim da sam bila dobra majka i da sam dobro svoje ćerke vaspitala – rekla je Cakana gostujući u “Premijera- Vikend specijalu”.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike