Imate dve nedelje da skinete salo: Saša Popović zapretio voditeljkama

12.12.2021

20:24

1

Kako su Suzana i Dragana imale ritual da svaki dan idu u restoran na ručak, on je morao da im skrene pažnju da ne zaborave na vitku liniju

Imate dve nedelje da skinete salo: Saša Popović zapretio voditeljkama
Copyright Saša Popović, Antonio Ahel/ATAImages

Suzana Mančić i njena koleginica Dragana Katić svojevremeno su vodile emisiju „Grand šou” koja ih je toliko zbližila, da su i dan-danas najbolje prijateljice. Koliko su vremena provodile zajedno, imale su i određene rituale pred snimanje, a zbog naredbe Saše Popovića morale su da odustanu od njih.

Naime, Popović je saznao da voditeljke pre početka emisije idu u restoran na ručak, a kako bi im skrenuo pažnju da vode brigu o vitkoj liniji, on je zahtevao da skinu višak kilograma koje su nabacile. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Na prazan stomak ja ne mogu ništa - rekla je Suzana, a onda je Dragana ispričala detalje:

- Mi smo imale ritual da idemo na ručak! Prvo kod frizera, pa u butik, pa na ručak da jedemo i pijemo i to je počelo da se odražava na nas i samo u jednom trenutku ovde sa strane gde je režija izlazi Saša Popović i kaže: „Dve nedelje imate da skinete to salo sa sebe” - ispričala je Katićeva, a Suzana nije odolela da ne objasni kako je nakon tog Popovićevog zahteva izgledao njihov odlazak u restoran.

Instagram printscreen/dragana_katic
 

- Onda smo prepolovile porcije i jele po pet ćevapa. Kažemo: „Dajte nam jednu porciju ćevapa, ali po pola” - ispričala je Mančićeva kroz smeh u emisiji „Zvezde Granda - Specijal”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike