„Šta očekivati ako jedno svešteno lice tako vaspitava dete?" Vesna Đogani oštro po Ilićima: Treba da se uvede red!

14.12.2021

09:25

3

Tragična smrt Kike Đukić i pevačicu je pogodila. Iz tog razloga, nije ćutala na sve što se trenutno odvija...

„Šta očekivati ako jedno svešteno lice tako vaspitava dete?" Vesna Đogani oštro po Ilićima: Treba da se uvede red!
Vesna Đogani ATAImages/M. M. - Copyright ATAImages/M. M.

Vesna Đogani je poslednjih godina izuzetno popularna na TikToku, ali i Jutjubu, pa između ostalog i doživljava salve kako pozitivnih, tako i negativnih komentara. Uzimajući u obzir sve što se trenutno odvija, posle tragične smrti mlade jutjuberke Kristine Kike Đukić, nije mogla da prećuti.

Osim Bake Praseta, „potkačila" je i njegovog oca Nenada Ilića, pitajući se „šta očekivati od drugih roditelja, kad jedno svešteno lice tako vaspitava svoje dete".

- Zakon bi trebalo da bude jasan. Treba da se uvede red na društvenim mrežama tako da niko ne može da otvori profil na tuđe ili izmišljeno ime i prezime i da na taj način sakrije svoj identitet, već samo na svoje tako da će pri kreiranju profila morati da upiše JMBG i bez toga neće moći da se registruje na društvene mreže. A kada pređe granicu normalne verbalne komunikacije i vređa na bilo kojoj osnovi da mu se ukine profil na 10, 20 godina. Tako da može samo da gleda sadržaj, ali ne može da daje objave ili komentariše bilo kog osim sebe kad se pogleda u ogledali. Tako se to rešava - počela je Vesna.

 

 

„Prasići" nam vaspitavaju decu!

- Mi odrasli smo uzori svojoj deci. Puštamo neke „Prasiće" da nam vaspitavaju decu, da im govore kako se lako zarađuje „lamburgini" psovkama. Svaka druga reč je „pu*i ku*ac". Ako tako jedno svešteno lice vaspitava svoje dete, šta očekivati od običnih roditelja koji jedva sastavljaju kraj sa krajem. E takve gluposti ne smeju da budu javne, to ostaje u tvoja čeitiri zida. Ima toliko lepih stvari o kojima se može pisati i pričati: muzika, sport, dobra hrana, putovanja, moda, umetnost... Sve ono što život čini lepim. A ako ništa od toga ne znaš ili nemaš talenta, onda idi čuvaj ovce i njima propagiraj budalaštine - dodala je u svojoj objavi na Instagramu.

Printscreen Youtube/ Bakaprase
 

Podsetimo, veruje se da je Kristina Kika Đukić posle dužeg vremena pod pritiskom osuda javnosti podigla ruku na sebe u noći između 8. i 9. decembra. Pre dve godine, imala je i javni okršaj s Bakom Prasetom, zbog čega se on posle njene smrti našao na stubu srama.

Sahrana jutjuberke biće obavljena u utorak, 14. decembra u 13 sati na groblju Lešće.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike