Sveštenik Nenad Ilić čuva sinu leđa! Otac Bake Praseta: Među današnjim Srbima ne može drugačije! (FOTO)

13.12.2021

15:34

3

Oglasivši se na društvenoj mreži Fejsbuk i u komentarima je stao na njegovu stranu, pošto je posle tragične smrti Kristine Đukić bio oštro napadnut onlajn

Sveštenik Nenad Ilić čuva sinu leđa! Otac Bake Praseta: Među današnjim Srbima ne može drugačije! (FOTO)
Baka Prase Youtube screenshot - Copyright Baka Prase Youtube screenshot

Nenad Ilić, sveštenik i otac Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, oglasio se na društvenoj mreži Fejsbuk, pa je uz poruku sestre tragično preminule jutjuberke koju je podelio - stao i na stranu svog sina. Njega su, naime, oštro napali pošto se pročulo da je izvršila samoubistvo, najpre zbog sukoba koji su imali pre dve godine.

Zatim, drama je i nastavljena, zbog brojnih ružnih reči koje su izrečene pre svega na račun Kristine Kike Đukić.

Printscreen Youtube/Kika
 

- Molim vas da prestanete sa nagađanjima, lažima i dezinformacijama, da prestanete da gradite karijere na ovako tragičnom događaju. Obraza nemate kad prosipate budalaštine i neistine i dajete sebi za pravo da donosite zaključke dok istraga nije završena. Sram vas bilo jer obraza nemate, po leševima gazite za malo pregleda, šako jada - piše u pomenutoj objavi, koju je podelio i otac Bake Praseta.

Sve je rečeno...

Sveštenik je, zatim, uz nju podelio i svoj komentar:

- Ovo je objavila sestra mlade Kristine koja je tragično završila svoj život. Ovo u medijima ne nalazi mesto. A sve je rečeno. Ne bih sad ništa potanko objašnjavao usred atmosfere linča koji postaje sve češće sredstvo pražnjenja frustracija velikog broja ljudi i materijal za medijske hijene. To ću ostaviti za vreme kad se prava priča o tužnom događaju objavi.

Između ostalog, dodao je da „od sve ove muke" ne može, a da se ne začudi „koliko samo agresivnih boraca protiv agresije u komunikaciji ima".

- To vređa i baca munje, povremeno i psuje, sa željom da se to nikako ne dešava. Izvinjavam se zbog toga što moram ponešto da brišem. Nisam baš za ravnodušnu toleranciju svega - pisao je sveštenik, pa na kraju poručio da „uskoro mora ipak da se ispriča šta se sa tom devojkom zaista dogodilo".

- A što se tiče pljuvačine, ne može međ današnjim Srbima drugačije - istakao je u komentarima on.

 

 

Podsećanja radi, Bogdan Ilić (Baka Prase) dao je izjavu u petak, 10. decembra, u Odeljenju za visokotehnološki kriminal, o svim poznatim okolnostima u vezi sa smrću Kristine Kike Đukić. Jutjuber je, prema pisanju „Blica", negirao odgovornost za događaj. Na saslušanju, takođe, rekao je da je sukob postojao pre dve godine, ali da su se on i preminula Kristina Đukić pomirili i počeli da razgovaraju o saradnji. Nešto slično objavio je i na Instagramu, gde je naglasio kako mu je žao što nikada javno nije rekao da su se pomirili i postali prijatelji u međuvremenu.

Kristina Kika Đukić podigla je ruku na sebe u noći između 8. i 9. decembra, kako prenose mediji - posle dužeg vremena pod pritiskom osuda javnosti. Sahrana je organizovana za utorak, 14. decembar, u 13 sati na groblju Lešće.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike