O Kikinom samoubistvu pišu i strani mediji: Zbog tragične smrti jutjuberke svetska javnost u šoku

11.12.2021

22:00

0

U njihovim člancima navodi se da se Kristina godinama suočavala sa porukama mržnje, te da je to razlog zbog kog je „digla ruku na sebe“

O Kikinom samoubistvu pišu i strani mediji: Zbog tragične smrti jutjuberke svetska javnost u šoku
Kristina Kika Đukić Instagram screenshot - Copyright Instagram screenshot

Smrt dvadesetjednogodišnje jutjuberke Kristine Kike Đukić potresla je široke narodne mase kako u zemlji, tako i u regionu. Loše vesti stigle su i do inostranih medija, te su tako britanski „The Sun“i "Daily mail" izveštavali o tragediji koja se dogodila u sprskoj prestonici. 

U njihovim člancima navodi se da se Kristina godinama suočavala sa porukama mržnje, te da je to razlog zbog kog je „digla ruku na sebe“.

Instagram printscreen
 

- Veruje se da je jutjub zvezda Kristina Kika Đukić (21) oduzela sebi život nakon navodnog zlostavljanja na internetu. Vest o smrti ove internet ličnosti, koja je imala više od milion pratilaca na Instagramu, Jutjubu i Tviteru, prva je objavila njena mama Nataša - prenose strani mediji.
 

Printscreen/Facebook
 

Podsetimo, kako su domaći mediji izveštavali, gejmerka i influenserka je izvšila samoubistvo pre dva dana u iznajmljenom stanu u centru Beograda. Ona se poslednjih nekoliko godina borila sa bulingom, vidom sajber nasilja. Influenserka je imala na Jutjub kanalu 700.000 pretplatnika.

Inače, jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase dao je izjavu u odeljenju za Visokotehnološki kriminal MUP o svim poznatim okolnostima u vezi sa smrću Kristine Kike Đukić. On je, kako se nezvanično saznaje, negirao odgovornost za ovu tragediju, a na saslušanju je rekao da je sukob postojao pre dve godine, ali da su se on i preminula jutjuberka, u međuvremenu, pomirili i počeli da razgovaraju o saradnji.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike