Otišla pod nož! Jovana Joksimović ugradila silikone?! Iskeširala veliku sumu za lepotu! (FOTO)

13.12.2021

12:51

4

Autor: 24sedam

Voditeljka se pre dvadesetak dana odlučila da napravi minimalnu, ali značajnu korekciju

Otišla pod nož! Jovana Joksimović ugradila silikone?! Iskeširala veliku sumu za lepotu! (FOTO)
Jovana Joksimović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Lepota i stil voditeljke Jovane Joksimović često su tema u medijima, a ona se trudi da uvek napravi dobru promenu. Tako se atraktivna supruga Željka Joksimovića podvrgla estetskoj hirurgiji, saznaje 24sedam.

Naime, Jovana nije ostala imuna na silikone, koje je prvi put ugradila u usne navodno 2009. godine, a kako kaže naš sagovornik, sada se odlučila za još jedan korak. Joksimovićka je pre oko 20 dana otišla u jednu poznatu kliniku za estetsku hirurgiju u Beogradu, gde se podvgrla ugradnji implanta u grudi. Za ovu intervenciju, Jovana je iskeširala oko 6.000 evra. Izvor blizak voditeljki ispričao je za naš portal da Jovana ovu informaciju drži u strogoj tajnosti čak i od nekih poznanika, a zatim otkrio koje je želje imala kako bi popravila svoj izgled.

Naš izvor, kome se voditeljka poverila, dodaje da je Jovana duže vreme želela da uveća grudi, ali je čekala hladno vreme kako razlika ne bi bila uočljiva. Da nije želela da eksponira grudi, već da je samo imala za cilj da bude zadovoljna svojim izgledom govori i to da je njen uslov za ugradnju implanta bio da minimalno poveća poprsje. Na jednom od poslednjih javnih događaja gde se voditeljka pojavila sa suprugom, upravo nije obukla haljinu koja bi istakla njene grudi, ali smo razliku ipak uočili.

Podsetimo, kada je pre 12 godina odlučila da stavi implante u gornju usnu kako su mediji pisali, voditeljka je, takođe uradila suptilnu korekciju. Ona se tada zabavljala sa sadašnjim mužem, koji ju je i tada, kao i sada, podržao u odluci da načini promenu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike