Bliznakinje Jovane i Željka Joksimovića napunile četiri godine! Roditelji su im priredili pravu bajku

03.10.2021

07:55

1

Voditeljka i kompozitor potrudili su se da svojim naslednicama ulepšaju divan dan

Bliznakinje Jovane i Željka Joksimovića napunile četiri godine! Roditelji su im priredili pravu bajku
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Tokom jučerašnjeg dana u porodici Jovane i Željka Joksimovića održano je slavlje povodom rođendana njihovih bliznakinja Srne i Ane. One su napunile četiri godine, a roditelji su im priredili pravu bajku pod vedrim nebom.

Naime, voditeljka se potrudila da ovaj dan svojim mezimicama učini nezaboravnim, te se osim bogate trpeze, posvetila i dekoraciji koju su činile ružičaste i bele ruže kojima je bio okićen prostor predviđen za skup gostiju.

Instagram printscreen/jjoksimovic
 
Instagram printscreen/jjoksimovic
 

Inače, Jovana je ranije pričala o svojim naslednicama, te je tom prilikom istakla da iako su bliznakinje, veoma su različite.

- One su prave devojčice, ali i totalno različite, a fascinira me ta njihova sposobnost da odaberu baš onu garderobu koja savršeno odgovara njihovim karakterima. I tu nema ništa od Željka kod njih, samo od mame, te se nadam da ovaj deo intervjua on neće da čita, da izbegnemo svađu. Šalim se, naravno, pokupile su svašta, od svakoga od nas - rekla je nedavno Jovana za domaće medije.

Promo/Miša Obradović
 

Podsetimo, Jovana i Željko osim Ane i Srne, imaju i sina Kostu kog su dobili u aprilu 2014. godine, dok pevač iz prvog braka ima i ćerku Minu Joksimović koja obožava mlađe sestre i brata.

– Obožavam da provodim vreme sa njima kao i oni sa mnom. Kada god imam slobodnog vremena, odem da ih vidim i svaki put me oduševe nečim novim - rekla je Mina ranije za 24sedam.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike