Neprijatno mi je kada čujem to pitanje! Jovana Joksimović o odnosu sa Željkom: To nas je učinilo povezanijim!

16.09.2021

10:08 >> 12:50

0

Autor: Marija Mitić

Voditeljka ističe da kod njih još uvek ima mesta i vremena za romantiku

Neprijatno mi je kada čujem to pitanje! Jovana Joksimović o odnosu sa Željkom: To nas je učinilo povezanijim!
Copyright Jovana i Željko Joksimović, Foto: A.A./ ATAImages

Voditeljka Jovana Joksimović uspeva da uklopi sve obaveze koje joj nameću troje dece i posao kome mora biti posvećena.

Pored toga, uspešno održava dugogodišnji brak sa muzičarem i producentom Željkom Joksimovićem. Jovana otkriva da li u njihovom odnosu još uvek ima mesta i vremena za romantiku.

Jovana i Željko Joksimović ATAImages/Antonio Ahel

– Ako je ovolika količina posla romantika, onda sigurno postoji. Šalim se, naravno, jesmo pod velikim pritiskom, i zbog kovida, i novih poslova, i filma koji je on producirao, ali, opet, to jeste bio naš izbor, znali smo šta nas čeka, i, na neki način, sve to nas je učinilo još bližim, povezanijim. I tu već ima romantike, mogu slobodno da vam kažem – zaključila je Jovana Joksimović za “Blic”.

Njihove ćerke Ana i Srna uskoro će napuniti četiri godine, a ponosna mama je otkrila koje svoje osobine prepoznaje u njima, ali i da li su nešto nasledile od tate.

Antonio Ahel/ATAImages

– One su prave devojčice, ali i totalno različite. Fascinira me ta njihova sposobnost da odaberu baš onu garderobu koja savršeno odgovara njihovim karakterima. I tu nema ništa od Željka kod njih, samo od mame, te se nadam da ovaj deo intervjua on neće da čita, da izbegnemo svađu. Šalim se, naravno, pokupile su svašta, od svakoga od nas – iskrena je Jovana, koja potom otkriva da li smatra da će njenoj deci postati nelagodno kada odrastu i shvate da su im roditelji poznate ličnosti.

Promo/Miša Obradović

– Malo mi je neprijatno kada čujem takvo pitanje, pošto vrlo dobro znam koliko na ovom svetu ima dece bez roditelja, ili koja rastu u bedi, pa ih niko ne pita da li im je to otežavajuća okolnost. I stvarno bi, po meni, bilo razmaženo, neprimereno, i nepristojno, da se ja sada žalim na tu vrstu uslova u kojima moja deca žive. Ona će sutra da budu svoja, poznata ili ne, svakako će imati niz situacija koje će da budu na ovaj ili onaj način teške, i ja mislim da je to normalno, i da nas dvoje samo treba da ih na to pripremimo – završava voditeljka.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike