"Čovek se zaljubiška dok sam bila trudna" Pevačica je prošla kroz pakao i nestala sa scene, a ni sa drugim mužem nije imala sreće

13.12.2021

10:44

3

Iako važi za jednu od najboljih vokala na našim prostorima, Tanja Banjanin je iza sebe imala turbulentne ljubavne priče

"Čovek se zaljubiška dok sam bila trudna" Pevačica je prošla kroz pakao i nestala sa scene, a ni sa drugim mužem nije imala sreće
luda_noc_03102017_00044 - Copyright G. A./ATAImages

Tanja Banjanin je već godinama na javnoj sceni, a u jeku najveće popularnosti odlučila je da se skloni od svega. Bavila se drugim poslovima, pa se vratila pevanju i danas ima nastupe u Beogradu i ostalim gradovima Srbije, ali na javne događaje gotovo da uopšte ne ide. Kada se pojavila u jednoj emisiji na Javnom servisu, ono što su mnogi konstatovali jeste da se s godinama ništa nije promenila, te da i dalje izgleda fantastično. No, malo je onih koji znaju kroz šta je prošla.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Iako je imala sreće u drugim sferama života, u ljubavi joj nije išlo od ruke. Ona, naime, ima dva turbulentna braka iza sebe. Prvi suprug ju je ostavio dok je bila trudna i to zato što se zaljubio u drugu ženu.

- Čovek se baš zaljubiška dok sam bila trudna. Posle prvog braka sam bila razbijena na sitne komade, kako psihički tako i fizički. Moj tadašnji muž je našao drugu. Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi saopštava da je zaljubljen u drugu. Iskreno, jedva sam se podigla iz toga. Ja sam mu stvari spakovala u kese. Više od godinu dana mi je bilo potrebno da izađem iz krize - ispričala je pevačica u nekoliko navrata za domaće medije.

No, da nesreća ne ide sama, govori i činjenica da je, kada je odlučila ponovo da dozvoli sebi da nekog zavoli i uda se, ponovo imala probleme.

G. A./ATAImages
 

- Kod nas je taj naš kraj dugo trajao. Nismo se voleli i nestalo je poverenje. Kap koja je prelila čašu bio je odlazak na svadbu kod momka iz mog benda. Muž nije hteo da ide sa mnom. Njemu uvek nešto ne odgovara, bilo da su to muzika, društvo ili hladna sarma. Tad je u meni nešto puklo - ispričala je Tanja jednom prilikom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike