Estrada pod lupom 24sedam: Javna scena u sumraku

13.12.2021

08:15

0

I ova nedelja u svetu šoubiza prepuna je negativnih dešavanja

Estrada pod lupom 24sedam: Javna scena u sumraku
pregled nedelje show 1212 - Copyright 24sedam/ATA Images/Printscreen

I taman kada pomislite da ne može dublje i gore, desi se još veća tragedija. I ova nedelja u svetu šoubiza bila je i više nego turbulentna.

Prvo pojavljivanje u javnosti Saleta Tropika i Jovane Pajić posle vesti da se razvode. Teška sedmica za porodicu Đukić. Gubitak jednog mladog života, Kristine Kike Đukić naveo je sve na razmišljanje u kakvom društvu živimo. Jutjuber Baka Prase je zbog ovog tragičnog događaja i saslušavan. Udes koji je doživeo Đorđe David, ročište Marine Gagić i Darka Lazića i dogovor oko alimentacije i starateljstva, verbalni sukob pevačice Rade Manojlović i novinara, dojava o podmetnutoj bombi u lokalu u kojem je pevala Slađa Alegro negativne su strane koje su obeležile javnu scenu. 

Ipak, ima i onih lepih, ali u znatno manjoj količini. Lepa Brena i Boba Živojinović proslavili 30 godina ljubavi. Uspomene na legendarnog Džeja Ramadanovskog ne blede, a to je pokazala i njegova ćerka koja mu je posvetila pesmu, a o svemu ovome vas je portal 24sedam blagovremeno izveštavao.  

 „Od kad nisi ti kraj mene”

Dorćolski šmeker, Džej Ramadanovski napustio nas je 6. decembra 2020.godine, a tačno na godišnjicu njegove smrti, pevačeva naslednica Marija Ramadanovski, objavila je prvenac pod nazivom „Od kad nisi ti kraj mene”, koji je posvećen legendarnom Džeju. 

Džaba mi zdravlje kad bolesna je duša

najlepša pesma kad je srce ne sluša.

Džaba mi osmeh kad je iza njega tuga,

Džaba sve kada nemam ni ljubavi ni druga. 

Od kad nisi ti kraj mene, mene život na dno vuče

Nema nade da će biti bolje sutra nego juče 

Otkad nisi ti kraj mene, mene život na dno vuče

Nema nade da će biti bolje sutra nego juče.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Istog dana, Marija je na društvenoj mreži Instagram, ispisala emotivne stihove kojima je pokazala da tuga zbog njegovog odlaska ne prestaje. 

- Godina prođe, ali bol nikada neće proći. Previše nedostaješ, tako moj. Bio si najbolji tata na svetu - napisala je pevačeva ćerka. 

Rada Manojlović u klinču sa novinarima

Snimak koji je izazvao opštu pometnju kako na društvenim mrežama, a tako i u medijima jeste onaj u kojem je pevačica Rada Manojlović, pojavivši se na snimanju „Grandovog" novogodišnjeg programa, ušla je u klinč sa predstavnicima sedme sile. Tom prilikom ona je oštro obrazložila zašto ostaje pri svom - da neće da se vakciniše, napomenuvši kako je „uvek dosledna svojim stavovima".

Printscreen 24sedam
 

- Ja sam preležala koronu. Ja sam dosledna uvek svojim stavovima, zaraziću se opet. Moraš da budeš principijalan, ne moraš da se odrekneš nekih stvari. Ograđujem se, ne pozivam ljude da se zaraze, pošto ja verujem da ćete vi to tako da stavite... Zašto su vama maske na bradi? Zašto vas brine šta sam ja pisala na Tviteru? Ja ne želim da se vakcinišem. Mi nismo u sudnici, ja ne moram ništa da odgovorim. Nije moje vaspitanje da se okrenem i odem. Ja nisam protiv vakcinacije, virus prenose svi. To je činjenica - pričala je Manojlovićeva, vidno iznervirana.

Trideset godina ljubavi

Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović u utorak, 7. decembra su proslavili tridesetu godišnjicu braka. Njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a njihova svadba davne 1991. godine bila je jedna od najglamuroznijih u to vreme i privukla je veliku pažnju javnosti širom čitave bivše Jugoslavije.

Pevačica je na društvenoj mreži Instagram objavila njihov snimak ljubavi i pokazala kako se vole već pune tri decenije.

 

 

 - Zaljubljenost je hormonsko stanje i treba ga iskoristiti do daske. A ljubav ne treba nikada da se potroši. Treba razlikovati te dve stvari, a mi smo to naučili. Zato i trajemo ovoliko - napisala je Brena uz snimak koji počinje upravo fotografijama sa raskošnog venčanja.

Đorđe David imao udes, šteta 2.000 evra

Roker i član žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" doživeo je saobraćajnu nezgodu, a kako je rekao, to je šesta po redu za ovu godinu. On je otkrio da je šteta na automobilu oko 2.000 evra, a za 24sedam ispričao je sve detalje.

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Sve je okej, samo što je šteta ogromna. Krivica je na strani žene koja me je udarila, ali naravno, u svakoj situaciji sam džentlmen, pa tako i u ovoj. Automobil će biti nekoliko dana tamo gde treba da bude da bi se sredio i završio, dodatni trošak je što moraš da uzimaš i rent-a car, u našem poslu sam kao bez nogu, to tako ide, jedino mi to pravi glavobolju, ali hvala Bogu pa sam okej - kaže Đorđe i otkriva da je u vozilu bio sa koleginicom Ivanom Peters u autu kada se desila nezgoda. 

Eksplicitne scene Relje Popovića

Epizoda serije „Besa“ u kojoj je najveću pažnju javnosti privukla vrela scena Relje Popovića i makedonske glumice Kamke Točinovski tema je svih razgovora. Relja se posvetio porodici, a posle duže pauze se vratio na male ekrane kao Luka Jovanović, telohranitelj kriminalca i narko-dilera Luke Domca koga tumači Milan Marić. 

Reljina supruga, pevačica Nikolija Jovanović podržala ga je u ovom projektu i na premijeru pomenutog ostvarenja došla sa njim ruku pod ruku, ali još uvek nismo čuli njen sud o reperovim intimnim scenama, ni pevačicina majka Vesna Zmijanac nije želela da komentariše zetovo glumačko umeće. 

Youtube screenshot
 

- To ne znam, ja sam sinoć sletela iz Ciriha, nisam stigla ništa da vidim i da pročitam, tek ću - rekla je Vesna za 24sedam, a kada smo pokušali da joj objasnimo da su u pitanju eksplicitne scene, burno je reagovala.

- Ne mogu ništa da komentarišem sada! - završila je pevačica.

Dojava o bombi 

Pevačica Slađa Alegro je tokom nastupa u klubu u Doboju doživela pravu dramu. Naime, lokal u kojem je pevala dobio je dojavu o bombi, a kako su se njeni fanovi zabrinuli, pevačica se oglasila saopštenjem.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Nastup je prekinula policija jer su dobili dojavu o bombi. Po pravilima smo morali da prekinemo nastup koji je bio odličan, publika zadovoljna, ali takva je situacija. Tako da nema mesta panici - rekli su nam iz tima Slađe Allegro.

Tragična sudbina dvadesetjednogodišnje influenserke

Jutjuberka Kristina Kika Đukić tragično je nastradala u noći između 8. i 9. decembra, u iznajmljenom stanu u centru Beograda, na Obilićevom vencu. Prema pisanju domaćih medija, telo je pronađeno oko 23.40 sati i bez tragova nasilne smrti, a po nalogu tužioca, telo je preneto na obdukciju, u čijem nalazu piše da je uzrok smrti nepoznat.

Ova dvadesetjednogodišnja gejmerka godinama unazad se borila sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama, osudama i negativnim komentarima. Zbog rasvetljavanja slučaja, jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, sa kojim je Kika pre dve godine imala sukob, dao je izjavu u odeljenju za Visokotehnološki kriminal MUP o svim poznatim okolnostima u vezi sa njenom smrću. Nakon višesatnog ispitivanja, Baka Prase je sa kapom na glavi je napustio SBPOK.

Printscreen/YouTube
 

U ispovesti na svom Jutjub kanalu, jutjuber je kroz jecaje ispričao sve o odnosu sa gejmerkom i negirao da on ima bilo kakve veze sa njenim slučajem. Iako su bili u svađi, on objašnjava da su uspeli da izglade odnos i da su planirali saradnju. Na meti bulinga je sada i Ilićeva devojka Anja, koja se neprestano suočava sa negativnim komentarima i pretećim porukama.

Skoro, pa razvedeni

U medijima je već danima tema broj jedan razvod estradnog para Jovane Pajić i Saleta Tropika koji su odlučili da se rastanu posle deset godina braka. Pevač je najpre usnimljen kako sam nervozno izlazi iz stana u kojem je živeo sa Jovanom, a potom se pojavio na konferenciji za novinare povodom dočeka Nove godine u Budvi.

Izjave o svom trenutnom statusu nije želeo da daje, ali je bio dobro raspoložen, ćaskao je sa gostima. Nosio je šešir, a na sebi je imao crno odelo. Nakon što je obavio šta je imao, on je bez pompe napustio restoran. 

24sedam
 

Sa druge strane, Pajićevu nismo imali prilike da vidimo u javnosti, ali zato je pevačica pokazala šta radi pošto se rastala od Saleta. Naime, ona je promenila imidž, ofarbala se, a potom i ostavila poruku kojom je zaintrigirala sve. 

Instagram printscreen/jovana__pajic
 

 

- Blistam spolja, a iznutra spavam - napisala je Jovana na Instagramu. 

Marina i Darko se dogovorili oko alimentacije i starateljstva

Na posednjem zakazanom ročištu 10. decembra u Rumi, na kojem bi se sa bivšom partnerkom Marinom Gagić dogovorio o visini alimentacije za sina Alekseja, kao i o starateljstvu, Darko Lazić se nije pojavio. Ipak, on i Marina su se o svemu dogovorili usmenim putem. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Darko i ja smo se u međuvremenu dogovorili i složio se sa tim da daje alimentaciju 50.000 dinara. Stvarno ne znam šta mu je taj dan bilo. Što se tiče viđanja prihvatiću njegove zahteve, dva puta nedeljno. Ako se ne pojavi na sledećem ročištu ovlastiće advokata da on umesto njega sve dogovori. Što se tiče starateljstva, prihvatio je da pripadne meni u potpunosti - kaže Marina za Telegraf.rs, i ističe da planira da se preseli u Beograd i pronađe posao. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike