Baka Prase napustio SBPOK nakon višesatnog ispitivanja! Devojka Anja ga sačekala (FOTO/VIDEO)

10.12.2021

19:56

1

Ilić je na ispitivanju bio u svojstvu građanina, a ne osumnjičenog

Baka Prase napustio SBPOK nakon višesatnog ispitivanja! Devojka Anja ga sačekala (FOTO/VIDEO)
baka prase (4) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, priveden je danas u popodnevnim časovima u prostorije Odeljenja za Viskotehnološki kriminal MUP, zbog davanja izjave na sve poznate okolnosti u vezi smrti Kristine Đukić. Ispitivan je u svojstvu građanina, a ne osumnjičenog.

Tek dalja istraga će utvrditi da li on ima veze sa smrću mlade influenserke.

Nakon višesatnog saslušanja, Baka Prase je pušten. Jutjuber se skrivao ispod kapuljače, izbegavao je novinare i odvezao se crnim džipom u nepoznatom pravcu, posle oko pet sati u policiji, saznaje 24sedam.

24sedam/Goran Sivački
 

Devojka Anja navodno ga je čekala u drugom automobilu, pa krenula za njim kada je on pošao.

Printscreen/24sedam
 

Podsetimo, telo Kristine Đukić pronađeno je u stanu na Obilićevom vencu u noći između 8. i 9. decembra. Veruje se da je nesrećna devojka podigla ruku na sebe zbog dugogodišnjeg maltretiranja koje je doživljavala onlajn. Takođe, sumnja se i da je bila žrtva proganjanja, te da je i dalje nepoznata osoba koja ju je uhodila i objavljivala njene lične podatke na internetu.

U Baku Praseta su mnogi „uperili prstom" zbog sukoba koji su imali pre dve godine. Iako je on, oglasivši se na Instagramu u pisanoj forni, istakao da su se vremenom pomirili i postali prijatelji, javnost ga je napala i levo i desno, „prozivajući" ga zbog svega što je svojevremeno sam rekao, poručio u pesmi „Je l' te nije blam?", a onda i zbog navođenja svojih fanova protiv Đukićeve.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike