Šta Kim Kardašijan stvarno misli o pesmi u kojoj Kanje peva o razvodu? Reper otišao korak dalje!

24.07.2021

06:15 >> 06:30

0

Numera će biti predstavljena publici u okviru Vestovog 10. studijskog albuma koji će nositi naziv Donda, po njegovoj pokojnoj majci

Šta Kim Kardašijan stvarno misli o pesmi u kojoj Kanje peva o razvodu? Reper otišao korak dalje!
Copyright Kim Kardašijan i Kanje Vest Profimedia

Kim Kardašijan prošla je kroz mnogo šta od trenutka kada je početkom godine podnela zahtev za razvod od Kanjea Vesta, pa do sada. Šuškalo se više ne razgovaraju, da je reper promenio broj telefona pa da, ako joj nešto treba, može da mu se obrati preko obezbeđenja ili menadžera… Dok je sada njegova nova pesma „postala trn”. Naime, on je na 10. studijskom albumu „Donda” našao mesta i za „priču o krahu njihove ljubavi” pa su se u javnosti pokrenule brojne spekulacije o tome šta Kim stvarno misli kad je ta numera u pitanju.

Pročitajte još:

Međutim, da vreme leči rane – dokaz je to što par, uprkos pisanjima tamošnjih medija, funkcioniše sasvim normalno i, pošto se slegla prašina od razvoda, uspeli sa da ponovo nađu krajnje prijateljski, ali svakako zajednički jezik. Iz tog razloga, Kardašijanova ne sumnja u bivšeg i veruje da nije uradio ništa što bi moglo da kompromituje njihovu porodicu i decu.

Takođe, reper je otišao i korak dalje. Osim što je na ovaj način odlučio da javno progovori o svemu, prvo je s Kim proverio – kako se ona po tom pitanju oseća.

– Jeste, napisao je pesmu o njihovom braku i razvodu, a Kim je u to svakako bila upućena, to nije nikakvo iznenađenje. Ispoštovao ju je maksimalno, javio joj sve na vreme, uopšte mu nije bila namera da je neprijatno iznenadi – tvrdi insajder.

Iako se inače nije javno oglašavao na ovu temu, Kanje ne krije koliko poštuje svoju bivšu. Porodica mu je i dalje na prvom mestu i zbog dece rado provodi vreme s Kardašijanovima, piše tamošnja štampa.

Kim Kardašijan i Kanje Vest Profimedia

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike