Mile Kitić o najstresnijem periodu u karijeri: Moje ime je bilo u svesci dužnika narko-dilera

01.12.2021

15:26

1

Autor: Marija Mitić

Pevač se slučajno našao u "nebranom grožđu" samo jer je pazario garderobu kod "šanera"

Mile Kitić o najstresnijem periodu u karijeri: Moje ime je bilo u svesci dužnika narko-dilera
Mile Kitić ATAImages/ Antonio Ahel - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Kako je već skoro tri decenije na javnoj sceni, pevač Mile Kitić susretao se za to vreme sa mnogim neprijatnostima. Ipak, jedna od najstresnijih situacija, zbog koje je mogao da završi i iza rešetaka, jeste kada se greškom našao na listi dužnika izvesnog narko dilera.

Pevač se sada prisetio ove nemile situacije, kada je osvanuo u svim novinama, zbog navodnog dugovanja i to od 50 evra.

- Svašta se pisalo o meni. Sve je to deo posla i ja to razumem jer se i novine moraju prodati, kao što i ja "prodajem" pesme narodu. Međutim, jako me je povredila jedna situacija. Naime, jedan dečko je raznosio garderobu. Bila je to neka kineska roba, bezveze nešto, i ja sam kupio trenerku i patike za tenis za sina mog prijatelja - počeo je izlaganje Mile.

- Međutim, njemu je trenerka bila mala, pa sam tom dečku tražio da mi donesu veću, a on je mene zapisao u svoju svesku za 50 evra. Međutim, ispostavilo se da se on bavio i drugim poslovima, sa drogom. Uhvatili su ga na granici i na svim naslovnim stranama je bilo da mu je nađena sveska sa mojim imenom dužnika u njoj - dodao je.

Mile Kitić, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Tužio sam sve te novine i dobio ih na sudu. Nije mi bilo bitno da to naplatim nego da budem čist što se tiče te priče jer sam ja veliki protivnik toga. Ružno je sve to bilo. Elena je tada bila mala i išla u školu. Pa, je l' trebalo neko dete da joj kaže: "Tata ti je narkoman?!" - naveo je Kitić u emisiji Premijers.

- Još ja imam i taštu koja veruje u sve što pročita. Zato sam tada reagovao, a za ostalo sam u fazonu neka pišu šta god hoće. Znale su da me zabole neke neistine i izmišljotine, ali sam svestan da moram da pređem preko toga, da se isključim i da ponekad dokažem nešto ako je moguće i potrebno - zaključio je.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike