Bolesno! Hrvatski influenser se bez imalo stida sprda sa tragično preminulom Kikom! (VIDEO)

10.12.2021

09:11

0

Autor: Marija Mitić

Izvesni Antonio se usudio da ismeva samoubistvo srpske jutjuberke na najsramniji mogući način

Bolesno! Hrvatski influenser se bez imalo stida sprda sa tragično preminulom Kikom! (VIDEO)
kika i antonio - Copyright Printscreen/ Youtube/kika/tiktok/pritisaknatlak

Jučerašnja vest o samoubistvu mlade jutjuberke Kristine Kike Đukić potresla je region i podigla svest protiv "bulinga", odnosno sajber nasilja, zbog čega se devojka najverovatnije i odlučila na ovaj potez. Mnogi se oglašavaju, apeluju i iskazuju tugu na društvenim mrežama, dok je jedan hrtvatski influenser načinio, najblaže rečeno, sraman potez.

Naime, izvesni Antonio Oroz, čiji profil na mreži Tiktok nosi naziv "Pritisak na tlak", ismevao je preminulu Kiku bez imalo srama!

- Jučerašnja smrt influenserke i tiktokerke Kike u meni je probudio isti osećaj kao kad je umro Kobi Brajant. Onako, žešće me boli ***** - rekao je on kroz smeh. Ipak, da stvar bude gora, ovo nije bilo sve.

 

 

- Okej, moj prethodni video bila je neumesna šala povodom preuranjene jučerašnje smrti influenserke Kike. Shvatio sam to i odmah sam joj poslao izvinjenje u inboks, ali cura me ignoriše - kazao je ovaj mladić i ponovo izazvao niz negativnih komentara.

Podsećanja radi, nesrećna Kristina Kika Đukić, sa svega 22 godine, digla je ruku na sebe u noći između 8. i 9. decembra. Prema poslednjim izveštajima, policija je u iznajmljenom stanju na Obilićevom vencu u Beogradu zatekla beživotno telo bez tragova nasilja, dok su pored pronađeni izvesni lekovi i opijati.

Instagram_kikax3
 

Sumnja se da se devojka ubila jer je bila žrtva sajber nasilja dugo godina, a javno ju je, u nekoliko navrata, vređao jutjuber Baka Prase.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike