Baka Prase zna kako je Kika preminula! Među prvima je saznao za njenu smrt, progovorio i o njihovom sukobu! (FOTO)

09.12.2021

18:33

1

Rešio je da se oglasi nakon svega

Baka Prase zna kako je Kika preminula! Među prvima je saznao za njenu smrt, progovorio i o njihovom sukobu! (FOTO)
Screenshot_5 - Copyright Printscreen Youtube/bakaprase

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, bio je u lošim odnosima sa jutjuberkom Kristinom Kikom Đukić, čije je beživotno telo pronađeno prošle noći u njenom stanu.

Mnogi smatraju da je on kriv za sajber nasilje koje je doživela, a sada je odlučio da se oglasi na svom Instagram nalogu. 

Kako je rekao, zna kako je Kika izvršila samoubistvo.

- Za ovo dešavanje sam saznao među prvima, jer su njeni prijatelji mene zvali i rekli mi da će me javno podržati istinom o celom događaju, ali sam odbio jer ne želim da ja budem žrtva. Krivo mi je zbog toga što se desilo. Krivo mi je što nisam objavio da smo se pomirili i da smo postali prijatelji. Krivo mi je jer ljudi ne znaju razlog, a upiru prstom. Ne daju mrtvima mir i poštovanje da bi skupili nekoliko lajkova, da bi ispunili svoju želju za osvetom i to na najružniji mogući način - napisao je Baka Prase i nastavio:

- Ja neću biti taj koji će objaviti razlog i način njenog dela, koji su mi saopštili sinoć, da bih probao da "operem" svoje ime iz poštovanja prema njoj. Ako to bude razlog zbog kog će neko da me mrzi, to mi je skroz ok - rekao je i dodao:

Printscreen/YouTube
 

- Nisam obrisao objave u vezi nje da ne bude da bežim od svega ovoga, već sam hteo da dam svima mogućnost da slikaju i da pokažu svoje pravo lice dok skupljaju pažnju na ovako tragičnom dešavanju. Sve objave u vezi nje će biti uklonjene večeras, jer ne želim da budem osoba koja će kvariti uspomenu na nju - piše Ilić.

- Moje saučešće njenim najbližima i da se u miru oproste od svog deteta je ono što najiskrenije želim - zaključuje Baka Prase u okviru svojih objava na društvenoj mreži Instagram.

Instagram printscreen
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike