Šerifovićeva daje svoju novogodišnju jelku na poklon - pod jednim uslovom: Pevačica osmislila hit igru za fanove!

09.12.2021

20:46

0

Prisećajući se i kako je prošla pošto ju je okitila prethodne godine, rešila je - da joj nađe mesto u nekom drugom domu, a onda i da joj odlazi u posetu

Šerifovićeva daje svoju novogodišnju jelku na poklon - pod jednim uslovom: Pevačica osmislila hit igru za fanove!
Marija Serifovic 1 - Copyright Youtube screenshot Marija Šerifović

Marija Šerifović je osmislila hit način kako još da obraduje svoje fanove za praznike koji nam se bliže. Naime, osim što će se u najluđoj noći latiti mikrofona, raskošnoj jelki koju je za doček godine koju ispraćamo okitila, sada - traži novi dom, a jedini uslov je da ona ostane okićena sve do iduće, a da je Marija s vremena na vreme posećuje.

Na ovaj način je privukla posebnu pažnju, kako se ovakvom potezu malo ko nadao.

- Da li se vi sećate prošle godine, kada sam ja kitila jelku? Kao što znate, moja fantastična jelka je živela u mom skromnom domu i ja sam sad nešto rešila... Ja sam rešila da organizujem novu jelku za sledeću godinu... Da li se sećate koliko su omalovažavali moju jelku? Pošto već jesu, ta jelka dobija posebnu vrednost. Zato što sam ja rešila da ovu jelku poklonim nekome od vas - ispričala je ona na svom Jutjub kanalu.

Uslov

- Ali, ova jelka otići će u nečiji dom samo pod uslovom da bude okićena tokom čitave godine u vašem domu. Morate da mi date ime, prezime, adresu stanovanja i sve ostalo da bih ja mogla s vremena na vreme moju jelku posetim. Morate da mi napišete zašto želite ovu jelku i zašto sam ja za vas sega-mega car - dodala je pevačica.

Youtube screenshot Marija Šerifović
 

Takođe, ona je u okviru snimka pokazala i da je i sama spremna za ovaj korak u potpunosti - pokazavši novu, okićenu jelku.

Youtube screenshot Marija Šerifović
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike