Alek Boldvin napao novinara zbog pitanja o nesreći: Zaleteo se ka njemu, supruga ga jedva zadržala! (VIDEO)

08.12.2021

17:21

0

Autor: Marija Mitić

- Zar stvarno niste povukli obarač? Verujete li da je pištolj opalilo a da niste povukli obarač - nije odustajao novinar New York Post-a, Džon Levin

Alek Boldvin napao novinara zbog pitanja o nesreći: Zaleteo se ka njemu, supruga ga jedva zadržala! (VIDEO)
Alek Boldvin Profimedia - Copyright Profimedia

Glumac Alek Boldvin napao je novinara New York Post - a, isporovociran pitanjima o fimu "Rđa", na kojem je usmrtio producentkinju Halinu Hačins. 

Incident se dogodio u ponedeljak uveče kada je glumac izašao iz kuće reditelja Vudija Alena na Menhetnu.

- Gospodine Boldvin, šta vas dovodi u Njujork - upitao ga je novinar Džon Levin, na što ga je Alekova supruga Hilarija zamolila da ode. On je to odbio, a Boldvin se tada, vidno uzrujan, okrenuo i zaleteo prema njemu.

Tanjug/AP Photo/Andres Leighton
 

- Ne smete fotografisati ispred nečije privatne kuće - vikao je Boldvin, gestikulirajući rukom u kojoj je držao kišobran. Hilarija je tada ponovo reagovala zadržavajući supruga i govoreći mu da se smiri, na šta se on uputio natrag u kuću.

- Ali ovo nije... Ovo je javno vlasništvo - uzvratio je Levin, dok mu je Hilarija ponavljala: Odlazi, prestani - snimajući ga mobilnim telefonom.

- Zar stvarno niste povukli obarač? Verujete li da je pištolj opalilo a da niste povukli obarač? Da li je zaista bila reč o kvaru - nije odustajao novinar sa pitanjima o nesreći, ali glumac je već ulazio u kuću.

Podsetimo, Alek Boldvin nedavno je u intervjuu govorio kroz suze o nesrećnom slučaju na snimanju filma "Rđa", gde je istakao da "nema ideju" kako se bojeva municija našla na setu kao i da on "nije povukao obarač". Na ove njegove tvrdnje javnost je burno reagovala, a policija i dalje tvrdi suprotno.

Šerif Santa Fea, Adan Mendoza, rekao je kako "pištolji ne pucaju sami od sebe".

Printscreen / Twitter
 

- Dakle, Boldvin je to učinio, vatreno oružje je bilo u njegovim rukama - izjavio je.

Istraga o smrti snimateljke se nastavlja, a još uvek nije podnesena ni jedna krivična prijava.

Detektivi istražuju da li je možda Set Kenej, 51-godišnji holivudski veteran, koji je filmskom setu trebalo da osigura lažne metke i ćorke, nabavio reciklirane metke s prethodnog seta. 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike