"Za kakve nas idiote smatrate?" Boldvin na meti optužbi posle intervjua

03.12.2021

20:47

0

Autor: Marija Mitić

Džon Šnajder šokiran je Alekovim, kako kaže, "izrežiranim" intervjuom i tvrdnjama da nije povukao obarač na snimanju filma "Rđa"

"Za kakve nas idiote smatrate?" Boldvin na meti optužbi posle intervjua
profimedia-0617322811 - Copyright Profimedia

Glumac Alek Boldvin oglasio se naširoko prvi put nakon pucnjave na setu filma "Rust", kada je usmrtio Halinu Hačins i ranio Džoela Souzu.

On je kroz suze u intervjuu sa novinarom Džordžom Stefanopulosom istakao je da "nema ideju" kako se bojeva municija našla na setu kao i da on "nije povukao obarač". Na ove njegove tvrdnje negodovao je glumac Džon Šnajder.

On je istakao da je intervju osmišljen tako da publici "bude žao Boldvina", te da on ispadne žrtva. Glumac je Aleka bez pardona optužio za neiskrenost, pitajući se da li bi gledaoci trebalo da "veruju da je pištolj opalio sam od sebe”.

Prinscreen Youtube/John Schneider
 

- Ovo je divan posao u kom svi radimo. Počastvovani smo i privilegovani što smo deo toga. Dakle, kada neko napravi s***e, što su očigledno Džordž i Alek ovde uradili i očigledno je da je Halina još uvek mrtva. Njena porodica je još uvek bez majke, bez žene. Onda je to apsurdno. "Propagandna mašina” odgovorna je za održavanje ideje da je Boldvin "žrtva". Pre tri nedelje, to je bio rekvizit. Pre četiri nedelje niko nije znao kako je ovo pravo oružje napunjeno na setu. Danas nije povukao obarač - rekao je glumac.

- Za kakve nas idiote smatrate - upitao se zatim.

Nakon toga on je uporedio pucnjavu na setu filma "Rust" sa nasilnikom koji gurne dete sa ljuljaške na igralištu, što je rezultiralo ozbiljnim povredama.

 - Šta će nasilnik da kaže? Nisam je gurnuo! Prvo će reći: Nisam znao. Nisam znao šta se dešava. Onda, ako to ne uspe, što, usput rečeno, još uvek ne funkcioniše jer je trebalo da proverite oružje, druže, ali onda imate smelosti da kažete: Nisam povukao obarač - rekao je Džon.

Glumac je dodao da je "i dalje neoprostivo" ne proveriti oružje kada vam ga predaju, čak i ako vam je rečeno da je ispražnjeno.

 Alek Boldvin se baš u to vreme oglasio na svom Instagram profilu emotivnom porukom u kojoj iskazuje zahvalnost svojoj supruzi na podršci.

 

 

- Bez obzira šta se dogodi sa mnom, bez obzira koliko ću patiti, hoću li pobediti ili izgubiti. Bilo šta. Niko mi ne može oduzeti sreću i ljubav koju mi pružaš. Ovo su teška vremena. Ovaj je svet zatrpan mržnjom, ali ti mi daješ razlog da živim. Naš život i naša porodica jedino su o čemu brinem. Ništa drugo. To dugujem tebi - napisao je Boldvin ispod slike na kojoj je u zagrljaju supruge Hilarije sa kojom je u braku od 2012. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike