Sloba Radanović zna da lupi šakom o sto u kući! Zna se ko se pita za sve (VIDEO)

08.12.2021

12:45

1

Radanović kaže da njegova verenica nije opasna i kroz šalu nam poručio da je ona ta koja vodi glavnu reč

Sloba Radanović zna da lupi šakom o sto u kući! Zna se ko se pita za sve (VIDEO)
Sloba Radanović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Mišići pevača Slobe Radanovića podelili su javnost. Dok jedni smatraju da je u odličnoj formi i da izgleda nikad bolje, drugi ipak smatraju da je preterao.

U intervjuu za medijske ekipe među kojima je bila i 24sedam, on pirča o iskustvima sa romskih slavlja, o temperamentu njegove verenice Jelene Đuričanin, ali i otkriva da li se susretao sa negativnim komentarima zbog svojih mišića. 

- Nisam se prepumpao, kakvih ima, ja sam super. Ja sam pevač i onda je to ljudima čudno, da treniraju, i izgledaju tako kako ja izgledam. Ja sam hteo da pomerim te predrasude, volim zdrav život, volim da treniram, to je nešto što me ispunjava, tako izbacujem negativnu energiju, odmaram se psihički. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

Nije nepoznanica da se na romskim slavljima zgrće najveći bakšiš, a mnoge poznate ličnosti izbegavaju da pričaju o tome. Sloba kaže da je bio deo je

- Nisam pevao na romskoj svadbi, ali pevao sam na dva romska veselja, stvarno imam sjajne utiske odatle, divne i kulturne porodice i mi smo se fino proveli. Galantni su, da, baš. Po mom mišljenju je glupo stideti se bilo čega, a ne pevanja na romskoj svadbi, to je veselje kao i svako drugo. Ne znam što se moje kolege stide toga. Čim oni imaju u glavi da se stide, onda nešto sa njima nije u redu - kaže Radanović. 

S obzirom na mišiće koje ima, neizostavno pitanje je bilo da li je nekada morao da upotrebi silu i obračuna se sa pojedincima koji mu nisu prijali.

- Ne pamtim. Potukao sam se kada sam bio mlađi, tinejdžer. Pre nego što sam postao pevač, radio sam kao obezbeđenje, gledao sam na sve načine da zaradim neku kintu. Znate i sami kakav je to posao. Nisam izbacivao pijanice, udaljavao sam ih pristojno - razgovorom. Uglavnom sam ja uskakao tu nekoga da branim, nikada se nisam potukao zbog sebe.

Radanović uživa u vezi sa verenicom Jelenom, a između redova nam je otkrio i ko vodi glavnu reč. 

24sedam/Goran Sivački
 

- Nije opasna Jelena. Lupim ja šakom o sto i kažem: Zna se, ko se ovde pita za sve - ti! (smeh) Zna se ko kosi, a ko vodu nosi, a ja mogu mnogo vode da ponesem. Šalim se (smeh). 

Ceo razgovor sa Slobom pogledajte u nastavku:

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike