Detalji susreta Cece i Jece: Samo su mi još one falile, biće zabavno do Beograda

15.11.2021

20:29

0

Pevačice su se trudile da ne dođe do neprijatne situacije, ali kada su ušle u avion, pogledi su im se sreli

Detalji susreta Cece i Jece: Samo su mi još one falile, biće zabavno do Beograda
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Ljute rivalke, Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović srele su se oči u oči na bečkom aerodromu, a potom su se istim letom uputile za srprsku prestonicu.

Putnik koji se našao s njima na letu, otkriva detalje susreta pevačica koje godinama unazad ratuju. Prema rečima očevidca, na aerodrom je prvo došla Ceca sa svojim dečkom Bogdanom Srejovićem, ćerkom Anastasijom i frizerom, a nešto kasnije u pratnji igračica pojavila se i Karleuša, koja je došla iz Kopenhagena.

Ceca se trudila da ostane neprimetna te je sela i razgovarala s dečkom, dok su Jelenu fanovi opkolili i tražili da se fotografišu sa njom. Karleušu je prvi primetio Cecin frizer, koji je odmah na to skrenuo pažnju Ražnatovićkama, a kako su želele da izbegnu neprijatnu situaciju, one se posle toga više nisu okretale u pevačicinom pravcu. 

ATAImages/Antonio Ahel
 

Odmah nakon slikanja JK je sela kod svojih igračica kako bi sačekala poziv za ulazak u avion. Tada je i ona primetila da je tu i Ceca sa svojom pratnjom.

- Samo su mi još ove dve falile, ali makar će nam biti zabavno do Beograda - rekla je Kareluša koja je zatim uzela magazin Vog, koji je prelistavala do samog ukrcavanja na let.

Kako se dalje navodi, Ceca je sa Anastasijom sela u biznis klasu, a nekoliko trenutaka posle nje ušla je i Karleuša, pogledi su im se sreli na trenutak, ali od maski, izraz lica rivalki se nije mogao videti. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

 

Jelena je, inače, sedela pored prozora i većinu leta provela je gledajući u svoj telefon, ali i snimajući pogled iz aviona, kao i nekoliko selfija, koje je nakon sletanja i objavila na svom Instagramu.

Kada su sleteli u Beograd, Ražnatovićeva je opet izašla prva jer je bila bliže izlazu, a kada su pored Jelene prošle njene igračice, koje su sedele u ekonomskoj klasi, ustala je i ona i krenula ka pasoškoj kontroli. Kada su i završile sa tim, Jelena se uputila ka gornjem izlazu, dok su se Ceca, njen partner, ćerka i frizer uputili ka donjem izlazu, gde su ih već čekali džipovi, kojim su se uputili ka pevačicinom domu.

Antonio Ahel/ATAImages
 

 

Podsetimo, ovo nije prvi put da su se Ceca i Jeca srele na aerodromu. Njih dve su 2012. godine letele zajedno za Cirih.

- Ovaj susret biće istorijski ako se ovaj avion sruši. A ako se sruši, Srbija će rešiti sve svoje probleme - izjavila je ranije Karleuša.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike