Luna i Marko pokazali bebinu sobu u novom stanu: Sve je kao iz bajke! (FOTO)

08.12.2021

10:30

0

Video koji su objavili tokom obilaska radova, govori da će se par uskoro preseliti na Bežanijsku kosu

Luna i Marko pokazali bebinu sobu u novom stanu: Sve je kao iz bajke! (FOTO)
Copyright ATAImages/ G.G.

Luna Đogani i Marko Miljković počeli su da opremaju stan koji su kupili u izgradnji na Bežanijskoj kosi, a počeli su najpre od sobe njihove ćerke Mie.

Bračni par obišao je radove i pokazao delove stana u pripremi, a najviše su se zadržali u bebinoj sobi. Dečje tapete za sobu njihove devojčice oslikane su crtanim likovima u roze i ljubičastoj boji.

- Iskreno sam prezadovoljan. Ovo kao da je neko slikao, baš lepo izgleda. Sve je u milimetar tačno, kao da je neko crtao, neki opasan slikar... - rekao je Marko u videu. Soba njihove naslednice još nije opremljena nameštajem, ali zato jeste trpezarijski deo i onaj predviđen za televizor.

Iako su majstori i alat još uvek po celom stanu, može se zaključiti da će Luna i Marko uskoro da se presele, s obzirom na to da su otkrili da već biraju i nameštaj.

Ovog puta društvo im je pravio Gagi Đogani, koji se oduševio stanom, a ni Luna nije krila da joj se veoma dopala Mijina soba. Kada su kupili nekretninu, Miljković je ispričao da su delom dali keš, a ostatak su regulisali kreditom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike