Lena Čolak nije pričala samo o sestrama Rodić! Otvoreno i o kolegama s estrade: Ja se takvim stvarima ne bavim!

07.12.2021

21:50

0

Ako joj je neko i podmetnuo nogu - ona to nije primetila. Gleda samo svoja posla i hrabro korača napred

Lena Čolak nije pričala samo o sestrama Rodić! Otvoreno i o kolegama s estrade: Ja se takvim stvarima ne bavim!
G.G./ATAImages

Od toga da li je lakše pevačima ili pevačicama da nađu ljubav, do prijateljstva sa sestrama Rodić, Lena Čolak nema o čemu nije progovorila kao gošča jutarnjeg programa „Kurirove" televizije. Prema njenim rečima, pevački posao mogu da razumeju samo uspešni ljudi, pa dame sa scene uglavnom uspevaju samo sa takvima da izgrade stabilnu vezu.

- Pevačicama ide teže da nađu emotivnog partnera, jer je teško da neko ko je iz neke druge sfere razume ovaj naš pevački posao. Jedino neko ko se bavi uspešnim poslom. To može biti uspešna veza - tvrdi Čolakova, koja se na spletke sa estrade i ne obazire.

 

 

- Imam, naravno, kolege koji me podržavaju, uvek volim da poslušam savete, ali na kraju uvek poslušam sebe. Da li mi podmeću nogu... ? Pa, manje. Ja nisam osetila to. Ne bavim se tim stvarima, takve stvari ignorišem, čak i kada neko možda nešto radi. Ja idem svojim putem - objasnila je ona.

Sa sestrama Rodić se, inače, privatno druži i, kako ističe, veoma su dobre drugarice. Svaka, kaže, „živi svoj život". 

 

 

Sa druge strane, govoreći o svojoj frizuri, odnosno neobičnoj boji koju nosi - ispričala je kako zna da se mnogima ne sviđa, ali „fura svoj fazon i baš je briga".

Bonus video:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti