Potrošila silne pare, a doživela neprijatnost: Leni Čolak majmun priredio situaciju kao iz horora! (VIDEO)

05.11.2021

08:15

0

Njeni susreti sa životinjama ne prolaze bezazleno

Potrošila silne pare, a doživela neprijatnost: Leni Čolak majmun priredio situaciju kao iz horora! (VIDEO)
gorki list 2 (4) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Pevačica Lena Čolak, pojavila se na jednom gala događaju sinoć u Beogradu, gde je došla vidno raspložena i u jedinstvenoj odevnoj kombinaciji.

Pored druženja sa svojim kolegama, Lena je izdvojila vreme i za ekipu 24sedam, sa čijim je novinarima rado razgovarala.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Osim aktuenih tema o kojima smo razgovarali, pevačica se za naš portal prisetila jedne neprijatne anegdote koju je doživela na Zanzibaru, kada je bila na odmoru. Naime, dok se igrala sa malim majmunom koji je bio odlično raspoložen, on je u Leninom naručju urinirao, ali to nje bilo sve.

- Jednom sam doživela da majmun, koji se igrao sa mnom i bio super, odjednom me je u jednom trenutku popiškio! To se sve prolilo po meni! Ostala sam zatečena! Onda sam mu na kraju dala neki smoki, pa se on iznervirao što mu ja uzimam smoki i ujeo me je! Sreća pa ujed nije bio jak jer je majmun bio mali. Uvek sa životinjama imam neke smešne situacije - rekla je Lena koja je na istom putovanju doživela i manji incident sa kravama na plaži.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Poželela sam da se slikam sa kravama. Bile su mi zanimljive jer su bile na plaži. Međutim, baš kada sam se namestila za slikanje, došla je, verovatno mama od jednog teleta i udarila me! Baš me je dobro udarila, ruka me je zabolela. Ali, to je sve brzo prošlo, hvala Bogu - rekla je za 24sedam Lena Čolak, a šta nam je još otkrila pogledajte u nastavku.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike