"Zagorčaću ti život, uništiću ti karijeru": Neda priznala da je dobijala strašne ucene i pretnje

13.11.2021

12:20

0

Autor: Marija Mitić

Pevačicu su tokom karijere mnogi uticajni muškarci pokušavali da "kupe", ali je ona to uvek kategorički odbijala

"Zagorčaću ti život, uništiću ti karijeru": Neda priznala da je dobijala strašne ucene i pretnje
neda ukraden - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Neda Ukraden priznala je da je u njenoj karijeri dugoj skoro pet decenije, bilo mnoštvo  nepristojnih ponuda, ali čak i pretnji i ucena.

Ona je za Grand News otkrila da su mnogi uticajni muškarci pokušali da je "kupe", ali je ona to uvek kategorički odbijala.

ATAImages/ A.A.
 

- Nema tu prevelikog objašnjenja zašto... To je prosto neka moja privatna filozofija i načelo da nema toga što mi je neko obećavao u karijeri da bih ja zarad te karijere otišla za nekim, ako mi se ne sviđa... Bilo je i pretnji, ucena: zagorčaću ti život, uništiću ti karijeru... Ja sam žena koja je završila dva fakulteta, znaš koliko me je zanimalo da li ću otići negde da pevam - rekla je Neda i dodala:

 

- Imala sam oslonac u tom nekom obrazovanju koje me je činilo da budem malo nezavisnija, da budem samostalnija, što je ponekad završavalo i time da sam možda bila i previše kategorična - rekla je pevačica.

Podsećanja radi, Neda je svojevremeno priznala da su joj se udvarali mnogi političari, a da će u svojoj knjizi, autobiografiji, koju će uskoro objaviti, otkriti sva imena.

ATAImages/Antonio Ahel
 

–  Svi su mi se političari udvarali, to je bilo kao po difoltu. Nisam ih ozbiljno shvatala. Toliko su mi bili nezanimljivi ti ljudi da je to neverovatno. Zato što sam ja bila iznad te priče, nisam zavisila od dobre volje nekog političara. Ja sam žena koja je završavala dva fakulteta i tako me je bolelo uvo da li će nekom političaru da se svidi Neda Ukraden ili ne svidi. Ili uredniku, recimo, jednom uredniku su pretili. Rekao mi je da nikada više neću pevati jer nisam pristala da mi on uđe u sobu. Naravno, privlačilo ih je moje odbijanje. Ja sam bila ona Neda, što ne da! (smeh)

– Moje štivo je štivo žene koja je za 50 godina bogate karijere doživela toliko toga divnog, uzbudljivog, lepog, upoznala zanimljive ljude, pevala istorijskim ličnostima, snimala neke hitove, borila se za njih. Opisala sam i skandale oko tih hitova, recimo oko pesme “Zora je svanula”. To su bitke bile, recimo, pesma se zvala drugačije i tako dalje. Biće i detalja iz privatnog života, ljubavnih odnosa, drama. Koristiću prava imena - rela je Neda Ukraden ranije za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike